Gårdagen,.

Gårdagen spenderades hos Mr N med Miss M. Vi tog 15.20 bussen till MB och sedan när vi kom fram så gick vi nästan direkt och köpte en varsin pizza. Därefter kom Mr H och hämtade oss med bilen och så körde vi ner till stranden. En efter en så gled det in fler bilar. Vi spelade Volley och rökte vattenpipa, riktigt mysigt och värsta sommarkänslan. Synd bara att det regnade en skvätt och blåste lite. När det blev allt för kallt så åkte vi tllbaka till Mr N för att kolla på en film. Vi såg Unborn och den var faktiskt riktigt bra! Precis så där lagom läskig och bra! Miss M hoppade till några gånger och pratade konstant, rädsla heter det, va? ;) Efter filmen så satte Mr N på några komediklipp men då somnade både jag och Miss M.
Tidigt i morse så tog vi bussen in till G och gick vidare till specialisttandvården, där för övrigt både jag och Mr N somnade, för att Miss M skulle plocka ut sin tandställning! Ett riktigt fint leende fick vi se efter!
Vi gick vidare till Donken för att köpa frukost och sedan gick vi upp till pappsen för att fika där.

Nu ska jag bara ta det lugnt, ta ett bad, dricka te och titta på flera filmer! Det är kasst väder ute så då kan man gott hålla sig inne, kanske kommer Mr T förbi, men det märker jag i så fall! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0