I'll take a bullet for you..

Vi kom precis upp till stugan, jag och Carina ska övningsköra i morgon så därför åkte vi upp redan idag.

I söndags ringde Mr T och ville ha sällskap, så jag gick dit och så kollade vi på filmen UP som var riktigt gullig, och bra. Sedan somnade vi  direkt efter filmen. I går kikade vi på en annan film, eller vi såg faktiskt två, men jag kommer inte ihåg vad någon av dom heter. De var bra i alla fall! Vi hade en riktig slö dag i går, gick inte ut genom dörren på hela dan. Bara tog det lugnt, jag kollade på när han spelade tvspel och sen så spelade vi sims 3 tillsammans! Sedan letade vi även efter Mr T:s lillasysters råtta som hade sprungit bort. Först letade vi på dagen, men sedan gav vi upp för att den var omöjlig att hitta. När vi började leta hade den varit borta i ca 2 dagar. Senare på kvällen så skulle vi prova att leta lite till, så vi la ut lockbete (läs mat) och släckte lamporna. Och självklart så kom råttan fram! Mr T fångade den med händerna och sedan väckte vi Mr T:s mamma så att hon skulle få veta att vi hade hittat råttan. Mr T:s lillasyster är nämligen inte hemma, och hon får absolut inte veta att dom hade bort råttan när hon inte var hemma, hon blir nog sur då. Men nu är i alla fall problemet löst och råttan är tillbaka i sin bur igen! :) 

I morse skyndade jag mig hem och städade och packade, sedan åkte jag och Miss J ner på stan och fikade lite. Städade även på kliniken. Mamma och lillebror kom och hämtade mig och så åkte vi upp till stugan direkt.
Nu sitter jag här och har precis lagt på efter att ha pratat i telefon med Mr T. Snart ska jag gå och sova. Jag har ont i halsen och är täppt i näsan, så jag behöver nog sova tidigt. I morgon ska jag och Carina som sagt övningsköra, snart har vi uppkörning och teori! 


You mean the world to me,


  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0