Söndag,.

Vilken slapp söndag!

Vi gick och la oss klockan 4 efter att ha sett den mänskliga tusenfotingen. Den var inte läskig, men sjukt äcklig. En läkare som har arbetat med att dela på siamesiska tvillingar har blivit psykiskt instabil och vill i stället sy ihop djur och människor. Han syr fast mun mot anus så att tre personer bildar en tusenfoting, och så handlar filmen om hur han behandlar denna mänskliga tusenfoting och hur han går till väga när han "skapar" den. Helt sjuk. 

Jaja, vaknade i alla fall och har packat som en galning. Det är skitsvårt att packa inför 17 dagar. Man kan liksom inte packa med 17 par trosor, 17 par strumpor och så vidare. Man måste tänka till ordentligt tillexempel över hur många par skor man ska ha med, om man verkligen kommer att använda allt. 

Skjutsade T till jobbet och åkte sedan själv och jobbade. Jessica kom upp och sedan åkte vi hem till min lilla farmoris! Hämtade sedan T och skjutsade hem honom och sedan åkte jag hem. Har precis städat mitt rum nu. 

Nu är i stort sätt allt klart inför resan. Har packat och har koll på allt, inklusive försäkringar och alla telefon nummer till spärrning av kort och mobil. Börjar även få lite resfeber!
 
 

snart så!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0