Veckan på Rhodos,.

Äntligen tänkte jag skriva lite om våran resa på Grekland. Det var en riktig pensionärsresa men massor av sol, bad skratt och sena (och tidiga) på ballkongen! Vi tog en varsin drink två gånger och delade på en och roligare än så blev inte vårat uteliv på hela veckan. Vi gjorde andra saker i stället. Vi tog det väldigt lugnt och gjorde precis det som föll oss in, en kravlös vecka utan att vi behövde anpassa oss till andra. SKÖNT!

Här kommer några av veckans händelser och personer, en hel del är internt!

Veckans
citat: "inga hästar i stallet" - vet inte hur många gånger vi använde det uttrycket på grund av att folk i Grekland verkar vara helt puckade, alltså inte folket som bor där utan turisterna!
pucko: "Oh really"- Första dagen hittade vi en ENORM kackerlacka inne på vårat rum, vi går ner till receptionen och när vi berättar att vi har en kackerlacka på rummet så svarar hon i receptionen Oh really, men ett jätte smörigt läte. När vi sedan kom till baka och klagade på en annan sak då svarar hon: Oh really på samma sätt igen!
sötnos: Mr Cockroach- Våran roommate, en riktig gullis!
happyface och lataste: Hängläppen- Nedanför vårat hotell låg det en take away-resturang, och där jobbade världens suraste människa. Har aldrig någonsin träffat en prerson som jobbar inom service och är så grinig och less på livet som hon var!
par: Tussen och Jesus - De enda svenskarna vi pratade med på hela resan, två 50 plussare som kom till Sverige från Irak för ett antal år sedan. Tussen fick sitt namn på grund av att när han badade så sögs hela medelhavet upp i hans kroppshår. Jesus fick sitt namn eftersom att hon ett FLERTAL gånger bad till Gud och gjorde korstecknet vid start och landning.  
gangsters: Hells dogs - ett gäng hemlösa hundar som höll till på gatorna och var helt galna. Trodde att dom ägde gatorna!
säljare: Spritgubben - Vi var in i en affär och kikade lite på billig dricka, vi sa dock till Spritgubben att vi skulle komma tillbaka senare. Då fick han världens utbrott och skrek åt oss att han tänkte lura oss och det var det ena med det andra! Riktigt obehaglig!
snabbtitt: "Bye Bye"- sedan gick vi in i en annan spritäffär. Där arbetade en kvinna och först tvingade hon oss att smaka en likör, när Jones sa att hon inte vill köpa den så körde kvinnan ut oss ur butiken, vi fick alltså inte köpa någonting annat heller!
skrik: Skrik och Panik- En morgon vaknade vi av någonting som lät som ett brandlarm. Det var inte ett brandlarm utan ett barn som gick och skrek i korridoren, han fick heta Skrik. Några dagar senare satt vi och åt frukost då ett annat barn, Panik, skriker. Hon tjuter så att vi fick tilnitus, den ungen hade lungor. Det skärde så att glas hade kunnat krossats!
gobit: Plattsättarn- Vi köpte första dagen en madrass, en dag lämnade vi den vid stolarna när vi gick en strandpromenad. När vi kommer tillbaka har en liten spansk pojke fyllt alla hål på översidan av madrassen med stenar och sand, och hans föräldrar står brevid utan att säga någonting. Vi fick sedan veta att dom bodde på vårat hotell. Den ungen åt ingenting på hela veckan. En dag på middagen sprang han fram till oss och tog mitt tuggade tuggummi mellan fingrarna och sprang iväg med det! Dålig pli på den ungen!

Gud nu har jag skrivit så mycket på dom här så jag orkar inte skriva nå mer, ni får försöka att chansa på vad resterande betyder :)

place to be: Ballkongen och stranden
motionerare: Kurt the Ant
idiot: Uppskrivaren
drink: Sex on the beach
ljud: Fruktmannen
allgörare: Munk och tattuerar- mannen
måste: köpa undervattenskamera
gnällis: norrmannen
åktur: lilleputt-tåget
trötta: den slitna
tuttinutt: Kärleksparet


En underbar resa, Jones, MOMSI!

Bilder kommer sen :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0