Och mitt liv är bara mitt,.

Idag har jag försökt att plugga, flera gånger faktiskt. Och misslyckats varenda gång. Det är omöjligt att sitta inne och plugga när man hellre kan vara ute i solen och göra andra roligare saker. En gång försökte jag att plugga utomhus, men det gick inge bra alls. Jag har åtminstone till mitt försvar att det känns som att jag kan det mesta, även fast det samtidigt känns som att jag inte kan någonting alls.

Hur som haver. Idag har jag lyckats städa bilen i alla fall så att det blir sluttjatat på mor min. Efter att jag hade städat bilen så pluggade jag i cirka 2 timmar, lite halvdant sådär.Vid sjutiden gick jag ut med Tayra, vi gick från Sätra, till ballongen via tolvfors, runt i hela parken, tillbaka till sätra över sjukhusbron, runt hela sätraängarna och tillslut hem. Två timmars prommis ungefär men vädret var ju helt underbart,.

Här är bäbis i ballongen,.



När vi kom hem från rundan så städade jag mitt städområde så att mor min, inte bara slutar tjata, utan även blir nöjd med :)

Här sitter vi nu, och ska snart gå och sova. Bäbis är nyduschad,.

Tentaplugg,.

Nu har jag lyckats plugga åtminstone lite idag! Det finns så mycket annat jag vill göra och dessutom är det påsk och då blir det inte så mycket plugg fast än jag vet att jag måste plugga. Nu har jag iaf pluggat in kranialnerverna, kroppens muskler, armen och benens nerver och kärl så nu tycker jag att jag kan få vila lite :) Jag ska ta nya tag i morgon och så har jag faktiskt hela måndag och halva tisdag på mig innan tentan!

Ikväll kommer eventuellt mina brudar hit och myser med mig och Tayra ikväll. Jag behöver lite sällskap för annars sitter jag hemma och oroar mig som vanligt :)

Min älskade tjockis, det är sjukt hur mycket du betyder för mig även fast du bara är en hund! GOSBÄBIS ♥

Tiden står stilla,.

I Gävle står tiden stilla. Dag som natt är folk ute och letar och jag sitter och loggar in på Face, polisen, GD, arbetarbladet och aftonbladet för att se om det händer någonting nytt. Än så länge står det helt stilla, samtidigt som det sprids massa rykten om vad det är som har hänt. 

Nyss, när jag var ute och gick, kom det tre polisbilar med blåljus och direkt börjar tankarna att snurra så att jag fick ringa till T och fråga om han visste nå.

Det är så otroligt många som är helt förtvivlade. Men jag vet att det sista som lämnar människan, det är hoppet! Och vi hoppas fortfarande,. 


I say a little prayer for you,.

I dag ska jag åka hem till Gävle. Det ska bli skönt att få ha lite långledigt hemma även fast jag måste plugga inför tentan. Det känns bra att få fira påsk hemma med massor av godis och mys och så kan jag plugga när jag vill :)

Samtidigt känns det lite vemodigt att åka hem efter allt som händer hemma. Det är läskigt hur livet kan vända inom loppet av endast några timmar. Det viktigaste är att alla som kan göra någonting gör det som går att göra. Det är bara att hoppas att detta får ett lyckligt slut. För alla inblandades skull.

The angels should have waited for a moment,.

Ibland blir det odrägligt. Odrägligt att leva med det hål som du har lämnat efter dig. Jag kan fortfarande inte förstå att du är borta. Jag saknar dig så att det gör ont. Ibland brukar jag tänka: "åh, jag måste ringa och berätta det här", eller "jag kan väl bara köra förbi och se om du är hemma". Men innan jag har tänkt klart tanken så inser jag att jag kan inte ringa, eller att jag kan inte köra förbi.

Det är så mycket som händer i mitt liv som jag skulle vilja prata med dig om. Bara få krama om dig, få vara hos dig. Jag skulle göra precis vad som helst för att få träffa dig en enda dag till.

Ibland får jag panik. Panik för att jag inser att jag aldrig mer så länge jag lever kommer att få träffa dig. Jag ska leva en hel livstid utan dig. Jag ska gå igenom framgångar och motgångar, förhoppningsvis se mina eventuella barn växa upp, gifta mig mm och du kommer inte att vara med mig. Inte fysiskt i alla fall.

Du gick bort alldeles för tidigt, farmor, och jag skulle så gärna vilja ha dig här hos mig just nu. Jag föstår inte hur jag ska klara av en hel livstid utan dig när det redan känns som att det var en livstid sedan vi sågs sist.

Jag älskar dig, det kommer jag alltid att göra. Jag kommer aldrig att glömma dig och jag kommer att sakna dig tills mitt hjärta slutar att slå, tills vi ses igen, min älskade ängel!

Örebroare,.

I torsdags skrev jag på hyreskontraktet för min lilla trea på Tärnvägen i Örebro! Med andra ord blir jag Örebroare den första juli! Det ska bli så jävla roligt att få måla om och pyssla och ha en hel lägenhet som ser precis ut som jag vill ha det, där jag kommer att trivas. Det känns sjukt att det kommer att vara mitt hem. Hemma har alltid varit på min gata i Gävle. Där mamma, pappa och lillebror finns. Jag vet att det kommer bli jätte bra, det känns bara lite ovant att tänka att nu ska jag faktiskt flytta hemifrån. Inte längre bo med familjen, utan ha en egen lägenhet. Jag får ju komma hem när jag vill och dom kommer ju att hälsa på mig jätte ofta. Jag är nog lite ovan med tanken bara.

Och jag har inte allt pluggat lika mycket som jag borde ha gjort idag, vilket betyder att jag just nu har världens jävla tentaångest. Tur att jag har en och en halv vecka på mig i alla fall!

Nu är det gonatt för Emma Persson :)


Spring för livet, om det är dig kärt.

Vilken dag det har varit idag. Jag hade fått med mig Patrik för att skriva på mitt hyreskontrakt. När jag ringer till hyresvärden för att bestämma tid så berättar hon att det har skett ett missförstånd och lägenheten som jag har blivit lovad har redan ett annat par skrivit kontrakt för. Sedan sa hon att jag självklart inte skulle bli utan lägenhet eftersom att dom hade lovat mig en så jag skulle få kika på en annan istället. Freja och David hängde med mig och cdn här lägenheten vad mycket, mycket bättre än den andra! Och dessutom billigare i hyra! Så i morgon 16,30 ska jag och Patrik bege oss till Behrns fastigheter och jag ska signa mitt första hyreskontrakt! WowWow.

På kvällen så vad jag, Freja, Sophie, David och Patrik på ett möte med kärleksakuten. Jag var väldigt skeptisk till en början men nu tycker jag att det verkar skit kul, så jag funderar till och med om jag ska åka på deras utbildning. Kärleksakuten är en organisation där läkarstudenter pratar om sex och relationer med högstadie/gymnasieelever, typ som sexualupplysning fast man gör det på ett roligare sätt. Jag ska fundera lite till på det för att det verkar väldigt roligt!

Jag kan bara säga en sak, kompis det går bra nu!

Strul,.

Efter mycker strul så ska jag nu gå och kika på en ny lägenhet. Hoppas att den är lika bra, om inte bättre! Ska dit halv 5 och se! Tycker jag om den så får jag den! Den är lika stor, har en klädkammare, ligger på andra våningen och är 500 kronor billigare i hyran!

Nu håller vi tummarna! PUSSSS

Lägenhet!

Nu har jag tackat ja till lägenheten. Det innebär att jag ska skriva på ett hyreskontrakt i veckan och sedan får jag flytta in i juli! Nu ska det spacklas, målas om och inreda! Fan vad roligt, det känns svinbra, trots att hyran är så hög! :)
UNDERBART!

Vindarna vänder!

Nu blir det lägenhetsvisning på måndag och sedan ska jag ringa till hyresvärden och tacka ja om jag vill ha den! Jag pratade med tjejen som bor i lägenheten just nu och hon sa att planlösningen var jätte bra för att vara en sådan liten lägenhet. Det var i alla fall ett riktigt kök, vilket jag verkligen uppskattar eftersom att jag inte vill ha en kokvrå!

Jag har redan börjat planera lite smått om hur jag vill ha det i lägenheten! Haha, man ska drömma högt! Ena rummet blir ett sovrum, självklart. Köket sitter liksom ihop med vardagsrummet så antingen får det fortsätta att sitta ihop eller så får det andra sovrummet bli ett vardagsrum! ÅH vad underbart det här känns! Äntligen händer det positiva saker i mitt liv :) Nu vill jag springa till IKEA och köpa möbler och greja. Men vi får se hur det blir, förhoppningsvis är den skitbra och då tackar jag ja på en gång!



ÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH, äntligen vänder det!

It can only get better,.

Jag känner hur lyckan sakta men säkert återkommer i mitt liv! I går ringde dom mig från Behrns fastigheter i Örebro och jag har fått en 3:a!!!!!! :D Visserligen är den bara 44 kvadrat stor men det är ändå en egen lägenhet! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH JAG VILL EXPLODERA! Den ligger precis vid Campus! Så det innebär att jag kan ha min lilla bäbis hos mig! :)

This is your world, shape it, or someone else will,.

Idag känner jag mig lite på topp. Det känns ganska bra med allting just idag. Jag vet att jag bara är inne i en fas som "lurar" mig, men det är väldigt skönt att känna att allting ändå har en lösning. Att vad som än händer så kommer inte världen att gå under. Min värld blir vad jag gör den till, och därför kommer inte min värld att gå under förstän det är jag som har ställt till det så. Jag känner mig även en gnutta värd att få ha en dag där jag känner att jag gillar livet, därför ska ingenting få förstöra mitt humör idag.

After the hurricane comes the rainbow,.

RSS 2.0