Lördag kväll!

Lördag igen, det är jämt lördag nu för tiden känner jag. Veckorna går så himla fort, det här lovet gick så himla fort.
I morgon är det i alla fall bara två veckor kvar tills det att jag åker till sälen! Fan va härligt det ska bli.  Ska bli så skönt att bara komma bort från allt och alla hemma.

Idag har jag inte gjort så himla mycket. Pluggat mest, inte så kul men det behövs  för jag har ju 6 prov framför mig. Kollade igenom massa bilder på datorn också, vilka minnen! Dom kommer jag aldrig att glömma!
Det är sjukt för om man tänker tillbaka på allt det som va då så trodde man aldrig att det skulle vara här man skulle stå idag! Typ klassresan i 7:an, då vi tältade i skogen och jag hade vita klackskor på mig när vi skulle paddla kanot. Så är jag verkligen inte nu, men man var i och för sig liten då.
Jag är ändå ganska stolt över mig själv som har kommit så här långt, med skolan och allt, men jag vet, ensam är inte stark och jag skulle aldrig ha klarat mig hit om det inte var för alla jag har omkring mig. Jag hoppas att jag ger lika mycket, eller mer,  som jag tar av er.


"Tusen tankar, flera drömmar, men bara EN verklighet! "
 


Innanför mitt pannben..

finns inte så mycket just nu. Är skit trött, vaknade med solen rätt i ögonen så jag vaknade ganska tidigt. Ska plugga heeeela dagen idag och det känns inte så jätte kul. Men men! Börjar längta hem nu, vill hem och hitta på något :) men jag får ju åka hem i morgon så jag klara mig nog tills dess.

Spelade Alias, som jag lånade av Mrs J fast hon inte vet det, med familjen i går. Jag och mamma vann, såklart. Och pappa, som är en mycket dålig förlorare, blev sur. Det var rätt så kul i alla fall när vi vann, :) Annars har det inte hänt så mycket faktiskt :)

Nej, nu måste jag börja plugga!


Internet har kommit!

Idag kom pappa upp till stugan och med sig hade han mitt nya internet! (: Jag har precis installerat det, och det gick bra trots att jag inte är världens mest tekniska människa, så nu har jag internet vart jag än är  när som helst på dygnet. Det är inte illa det!
Det har inte hänt så mycket de senaste dagarna. Jag och Lillebror har vart och åkt skidor mest :)

Idag så har i alla fall grannen Mattias jag och Lillebror vart och åkt, dom åker bräda och jag skidor. Det gick ganska bra, förutom att jag gjorde säsongens första och STÖRSTA vurpa. Fan vad ont det gjorde, men man är väl kvinna ;) Skidorna och stavarna flög och jag voltade kanske tre varv, slog i vänster lunga så jag tappade halft luften men jag gjorde inte illa mig i alla fall.
Jag och Mr M hade en ganska bra disskussion i liften upp till toppen. Vi kom fram till att man kan inte göra alla andra lyckliga om man inte själv är lycklig. Ganska bra tycker jag, för är man inte lycklig själv hur ska man då kunna göra alla andra lyckliga? Jag menar, då vet man ju inte ens själv hur det känns att vara lycklig och då kan man ju inte förmedla en känsla som man inte vet någonting om. Man ska nog alltid prioritera sig själv i första hand, man tjänar nog ganska bra på det.

Jajaj, jag är i alla fall barnvakt nu. Dom sitter och kollar på Kejsarens Nya Stil.  Det är mysigt med barn, jag ska också ha barn någon gång i framtiden :).
Snart ska jag och den äldsta tjejen sätta oss och tyda, jag tror att dom kallar det så. Det är i alla fall när man ljudar bokstäver till ord, hon försöker lära sig att läsa, sen blir det nog plugg för mig med.

" Te amo, Te amo, Te amo" ( RKM y KEN-Y nya låt, svin bra) :)

Stugan!

Har precis kommit fram till stugan! Det gick bra att åka men mindre bra när vi kom fram!
Vi skulle hälsa på våra kompisar som bor en bit längre bort ifrån oss. På deras uppfart fastnade bilen och dom va inte hemma! KAOS. Så bilen satt fast, mamma blev hysterisk, jag blev hysterisk och lillebror började att skotta. Så där stod vi i 4 minusgrader och försökte skotta fram bilen ur en snöhög som mamma backade rätt in i. Det tog ca 45 minuter och jag blev genomblöt, och när man blir blöt och kall då blir man arg, i alla fall jag, och när jag blir arg då blir jag arg. Men i alla fall, så lagom till det att vi har fått loss bilen, vilka kommer då? Jo, våra kompisar! Visst kom dom precis i rätt tid va? Det va bara lite pinsamt att försöka förklara vad som hade hänt på deras uppfart i och med att vi tydligen hade skottat fram en till uppfart(!), men dom skrattade bara och nu är vi hemma hos dom för att värma oss och fika lite, myyyyys, :) 
 
Nu har vi bara ett litet problem kvar! Vi ska upp för backen till vårat hus med och den är ganska brant. Och jag säger bara en sak, om bilen fastnar i den backen, då GÅR jag upp! 

PUSS 

My life would suck without you!

Hej!

I går hände inte så mycket. Jobbade lite och tränade, sen åkte jag hem till Mr T och vi kollade på Nyckeln Till Frihet. Den är rankad som världens bästa film genom tiderna och den va otroligt bra! Ritkigt gullig film :) Och om den är rankad till bästa film så är den nog en av väldens bästa filmer, den va lätt en av dom bästa jag har sett i alla fall! Morgan Freeman är ju enligt mig världens bästa skådespelare! När han spelade i The Bucket List så kan jag säga att jag grät mig igenom hela filmen!
Vaknade nu för inte så länge sen, då brände vi ner säsong 3 av one tree hill så att jag har någoting att göra under veckan. Ska nämligen åka till stugan och va där till på söndag!
Fast det blir nog ganska mysigt, jag brukar få värsta lappsjukan när jag är där men nu kommer jag ha fullt upp hela tiden. Ska vara barnvakt och så där en hel del till mina små tjejer så det blir nog en ganska bra helg ändå :)
Det jobbiga nu är att jag inte kommer att ha internet först  på fredag. Då kommer nämligen pappa upp och det trådlösa internetet vi har just nu fungerar bara på hans dator och mitt har ju inte kommit än, :( men man överlever nog ändå, jag måste ju plugga en hel del och då klarar jag mig bara jag har Word:)

Ne nu måste jag kila i väg och packa ! Ska blir skit mysigt att sitta i en fullpackad bil med en kaninbur i mitten! Tur att man har en bärbar dvd så man kan kika lite film i bilen! :) Dessutom så ska vi stanna på Donken och alla vet ju att lilla jag älskar donken:D Kanske inte blir så tokig bilresa ändå :)

" Domedagen är nära"  :'D


Att bara få vara liten

Har fortfarande inte klivit upp ur sängen. Känner mig ganska sliten och trött.
Pratade lite med Marie i morse, tack för att du finns. Vet inte alltid vad jag skulle göra utan dig. Det är skönt att veta att om jag bryter i hop så finns du alltid där. Jag hoppas verkligen att du vet att jag alltid finns för dig med gumman! Jag skulle göra precis vad som helst för din skull !
Sen pratade jag lite med Miss M i telefon med, :) fast det blev inte riktigt lika djupt utan mer flum! Haha, du är härlig Mathilda! Vi kanske ska busa lite i kväll hon jag och Mr N så det blir nog en kul kväll som vanligt, :)
Jag är jätte sugen på att åka pulka, och göra sådana saker som man gjorde när man va liten.
Jag vill vara liten igen, alltså jag är ju liten på längden , men jag menar så liten så att mamma kan vifta bort alla problem. Tänk vad skönt det va när man va liten då livet gick ut på att man skulle vara snäll så att man fick lördagsgodis, nu kan man egentligen göra vad man vill och man får ändå lördagsgodis.
 Allt förändras, det gör det verkligen. Oavsett om man står kvar på samma ställe eller inte så förändras verkligen allt. Jag kommer i alla fall aldrig glömma hur det var när man va liten, alla gåner jag lekte med Jessi och våra dockor, allt var så himmla lätt då, och nu är allt bara så komplicerat. Jag vet inte ens om jag bor kvar i sverige om 1,5 år och det skrämmer mig verkligen skit mycket! Att bara måsta lämna allt för en dröm man har. MEN jag ska kämpa för min dröm, jag kämpar redan och jag kommer att kämpa tills det inte finns något mer att kämpa för ! JAG SKA LYCKAS!

Lite konstigt inlägg, men jag är lite konstig i dag jag med, :) 

Juste läste lite dikter för Miss M i telefon, den här är min absoluta favvo dikt!

" Kanske är det den där sprickan mellan dig och mig som gör kinderna blöta ibland på natten.
För när du sa hursomhelst hejdå och gick iväg då sprack allt.
Kanske om vi fyller sprickan med några undangömda känslor, så skulle hålet inte bli så djupt och tystnad skulle inte vara något farligt,
Men jag vet,du är rädd för känslor. Och jag vill inte pressa dig för då kanske du går igen och jag lever på din närhet jag antar att vi båda två måste våga oss fram till kanten, och kika ner.
Ja, svindel är obehagligt men inget är läskigare än sprickan mellan oss "

Lugn söndag

Nu har jag överfört alla bilder och all musik från dator nummer 1 till min, pappa sitter vid den andra så jag får överföra från den i morgon. Det tar ett litet tag att lära sig att tangentbordet är lite för litet. Men man lär sig ju snabbt,:)
Idag har jag faktiskt lärt mig lite saker. Tillexempel att jag är världens mest otekniska människa. Jag förstår inte ens nya msn, fast det va en bragd av mig att jag ens fick hem det kan jag säga!
Sen har jag ett litet problem, jag och datorer går inte ihop, jag får alltså ont i magen och blir nervös när jag inte förstår. Så jag mådde inte så bra efter att jag hade laddat hem msn, men jag ringde till  Mrs H och då kändes det mycket bättre :D Hon är värsta datanörden, hennes kille Mr F med för den delen!
 
Jag är i alla fall väldigt nöjd med min lilla dator (: Den är perfekt å plugga med och så och jag behöver ju ha en dator som jag kan plugga med i och med att mitt liv går typ ut på att plugga, :)

" Please don't worry about me, I'm fine"

Om lördag och lite söndag

Tänkte skriva lite om i går. Vaknade upp med Sanna, myspys, kollade på lite one tree hill. Övningskörde med pappa och senare på kvällen så åkte jag till Mathilda.
Alltid lika kul med Miss M men igår fanns det tyvärr inte så mycket att göra ! Vi försökte kolla på en film, men den var för seg så klockan 23.00 så bestämde vi oss för att ta halv 12 bussen ner på MAX.  Satt där och käkade lite och så träffade vi på några kompisar, så det blev att vi satt där ett tag :) Efter MAX åkte jag hem till mr T och spelade ´Fifa och sov!
I morse vaknade jag klockan 10, Mr T sov. Skulle nämligen jobba i kiosken med Jessi, kulkul , :)
Och nu till helgens HÖGPUNKT, jag blev i dag ägare till en mini ACER, så idag älskar jag pappa mer än vanligt :D  nerå älskar han lika  mycket varje dag (: Skriver för första gången från den nu, knapparna är jätte små men det gör ingenting för jag själv är ju så liten!

Nu ska jag iaf i väg och städa, sen blir det bildöverföring på hög nivå! Längtar tills mitt trådlösa internet kommer!



"Bara för att allt du gör, gör jag tusen gånger  bättre"


Min blogg, :)

Mest för min egen skull helt enkelt, för att jag bara ska få skriva av mig lite.
Är en sådan här person som vill ha allt sparat så att man inte glömmer bort någonting. MEN jag hinner och orkar inte skriva vanlig dagbok.

Så läs om ni vill, annars behöver ni inte, :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0