UTGÅNG!


Som rubriken lyder så blir det utgång i kväll! Först blir det cruising därefter Saints och sedan Hang loose, tagga nu brudarnabus!





Allt är så jävla bra just nu,. Och det är så jävla bra!

,.





Just nu är allt så bra , världen ler mot mig och jag ler tillbaka för allt jag är värd.
Det här kommer att bli ett bra år, det är jag säker på.

Det handlar om att alltid resa sig upp igen och att se saker för det dom är!
Att vara den man är och att aldrig ge upp.
 Att aldrig sluta kämpa.
Lev varje dag som att den vore din sista.
Gör allt som du vill göra och se till att dom du älskar vet om det.
Se till att om du dör i morgon så kommer dom att minnas dig för evigt.
Jag vet, att om jag skulle dö i morgon, så skulle jag inte ångra en enda sak.
Jag skulle vara nöjd med det liv jag har levt.

I dag är jag nöjd med det liv jag lever.




En lugn dag,.

Nu kom jag nästan precis hem från Tofu. Det har varit en väldigt lugn dag idag, vi har bland annat lyssnat på musik, lyssnat på musik och lyssnat på musik. Väldigt bra musik! :) Vi skrev även en lista, men den håller jag hemlig. Det var i alla fall väldigt skönt att bara komma hem och få ta det lugnt efter skolan.

Igår gjorde jag slut med volleybollen. Det känns väldigt vemodigt. Självklart hade jag viljat fortsätta men just nu så har jag inte orken till allt som det innebär. Jag vill fokusera på skolan i första hand, det är trots allt viktigast. Jag har istället bestämt mig för att börja köra pass på Friskis, då kan jag träna när det passar och det passar mig perfekt!
 
Jag har inte så mycket mer att skriva, dagarna rullar på nu och det är ganska skönt med rutiner!


Jag är så glad att jag har dig, du förstår inte vad du betyder för mig och det kommer jag aldrig att kunna beskiva med ord heller! Det är du och jag mot allt annat. Jack, I never let go,. 

Back to basic,.

Nu är man verkligen tillbaka i verkligheten. Stället klockan på 7, snoozar till halv 8, masar sig upp ur sänger och sedan är dagen i full gång. Allvaret började idag med riktiga lektioner. Det blir ingen lek för oss alls. Alla andra slutar typ vid 12 men vi går hela dagen till halv 4. Det känns bra!

Just nu är jag helt slut, men jag måste ändå åka och städa senare så jag ska kasta i mig lite mat och åka snart.

Vi håller på att fylla i ledighetsansökan för full rulle, nu är det endast två veckor kvar och sedan åker vi! Fyfan vad jag längtar efter varma dagar, sena kvällar, att få dansa till riktigt bra musik och till att bara ha girlpower i en vecka :)



Minnen från 2007 med Jessica,.

 

Vissa dagar är bättre än andra,.

Idag har det varit en bra dag, dock är jag väldigt trött och alltid när jag är trött så brukar det sluta i depp. MEN idag så har jag bestämt mig för att det inte ska göra det, så jag har lagt upp en plan som jag ska följa varje gång jag är på väg över deppgränsen. Jag ska börja lista alla saker som jag har gjort som har varit roliga och bra idag, och eftersom att det har varit en bra-dag så har jag många saker som har hänt som är bra.
 
Dagens bra-lista


- Skolan började, rutinerna är tillbaka!
- Har haft väldigt kul med Huong idag.
- Fredrik fixade OTH avsnitten.
-Jag och Huong pysslade.
- Träffade Mr T en stund.
- Köpte en ny väska som jag blev väldigt nöjd med. 

Så idag har det varit en bra dag med andra ord : Jag skrattar idag kanske gråter jag sen,.  


Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen,
så jag lever idag, idag, idag.
Morgondagen är för långt bort
men lever idag,.

För dig gör jag vad som helst.,.


Det man inte dör av, gör en starkare.

Hemma igen efter en ganska lång vecka i stugan. Jag har i stort sätt sovit hela helgen och inte mått så där jätte bra. I morgon börjar skolan igen och jag är faktiskt ganska taggad på att få komma tillbaka till verkligheten och till rutinerna. Jag har haft fruktansvärt roligt den här sommaren, men vädret har inte varit det bästa och jag har aldrig riktigt haft den där sommarkänslan som jag har haft alla andra sommrar. Kanske beror det på att vi inte har haft några "Gänget" kvällar som vi har haft alla andra sommrar. Jag saknar allt det där. Förra sommaren var den bästa i mitt liv, jag har aldrig mått så bra som jag gjorde då. Ingenting kan överträffa hur allt var förra sommaren. Därför känns det ganska bra att få komma tillbaka till skolan igen då denna sommar har varit en av de sämre sommrarna. Mitt förra skolår var grymt tungt, så nu tar jag nya tag inför det här året. För det är faktiskt så här: Det här skolåret kan inte bli värre än var det förra var. Jag lärde mig väldigt mycket om mig själv förra året och jag lärde även känna människor som jag kommer att hålla kontakten med resten av livet. Jag lärde mig otroligt mycket om andra människor och om att allt inte blir som man har tänkt sig. Jag gick rätt in i skiten men jag kom ur den igen. Jag har tagit igen mig så grymt mycket sen förra året och just nu så varken kan eller får inget eller ingen förstöra det jag har byggt upp. Nu ska jag bara ha kul med brudarna, det här kommer att bli mitt sista år i Gävle, OCH DET KÄNNS UNDEBART!!!! 


STUDENT 2010; TEV3 EMMA PERSSON



 

Hos moster,.

Just nu sitter jag och fikar hemma hos min moster. Jag kände för att vi skulle åka på en "shopping- runda" här uppe i byn så då plockade vi upp mormor och åkte in till Ljusdal för att handla. Jag och lillebror köpte 3 nya filmer som vi ska kolla på ikväll. Vi träffade Moster på affären, och då bjöd hon på fika. Jag passade på att låna deras dator för att kolla lönen och fixa med några andra saker.

Jag har världens huvudvärk och känner mig allmänt sliten trots att jag sov 15 timmar inatt, det blir en lugn kväll i kväll!


En sak till var det, Miss J och Miss V kom hem oskadda i dag :)

Listan!


Gör såhär:
1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga

1. Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen mot dig?
Bra, precis vad jag hoppades på :)

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Du har väl inte kört på någon?

3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Hej Emma Persson, detta är en påminnelse för din inbokade tid 20 augusti.

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Nej nej :) Jag älskar dig oxå :)

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Jaha, tänkte väl. Hälsa!

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Okej :)

7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Okej gör det :)

8. Vad vill du höra mest av allt?
Nej :)

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Hehe okej de va inte bra :)

10. Din romantiska replik?
Jag har 175 =/

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Okej så då är du här 20 i 10? :)

Bil, teori och Carina!

Det enda vi gör om dagarna är att köra bil och plugga teori, man blir helt slut! Jag har några övningar som jag måste träna mer på men han säger att det kommer att gå fort att få in det i mitt huvud. Jag håller in kopplingen för ofta, bara jag har slutat med det så är jag redo! :) Vi har dock halkbanan kvar att göra innan vi får köra upp och skriva teorin, men det blir nog bra tillslut!

Första gången jag körde med Urban, bilskoleläraren, så skulle jag få köra självständigt en bit och därefter så skulle han analysera hur jag var som person, via körningen. Det första han sa var att jag är en stressad människa, att jag tycker att allting ska hända på en gång och att när det väl händer så ska det gå väldigt fort. Jag vill vara klar med saker innan jag ens har påbörjat dom. Det känns verkligen som att det låg någonting i det han sa, jag menar finns det någon människa som stressar mer än vad jag gör?

KarinCarina har dessutom nästan haft ihjäl en tant. Hon åkte fram mot ett övergångställe och stannade så att tanten fick gå över, men tydligen blev tanten väldigt stressad då det blev kö bakom Karin, så tanten skyndar sig allt hon kan med rullatorn och det slutar med att hon skjuter rullisen så långt framför sig att hon inte når den och stupar rätt ner i backen. Sekunden senare så störtar Urban ut genom dörren i full kareta för att rädda tanten, han får upp henne och springer för kung och fosterland tillbaka i bilen där Carina sitter ensam kvar. Gissa om jag skrattade så att jag grät i går kväll!  

Stugan!

Idag åker jag och KarinCarina till stugan för att gå en intensivutbildning för körkortet. Vi ska bo ensamma så det kommer att bli riktigt mys, dock kommer vi inte ha tillgång till internet. Ni får ringa om ni vill något helt enkelt :)


Pussochkram

Baraemma och Brudarna Kalas,.

Kvällen i går började hemma hos Miss S, vi åt mat och pratade massor. Därefter började vi att sjunga och spela GH, ungefär här försvann min röst eftersom att jag är sjuk. När vi började att ledsna på GH så började i stället Miss M och Miss S att blanda drinkar. Dom drack mer och mer och det hela slutade med att dom försökte tvinga i mig deras (goda?) vodkablandningar, och som dom tjatade! Smart som jag är så lurade jag dom små liven! När dom gick i väg så hällde jag ut drickan och sa sedan att jag hade svept! Kvällen slutade med att jag och Taxen Hugo somnade på soffan, samtidigt som brudarna fick för sig att dom skulle gå på en promenad.
 

Just nu ligger mina små älsklingar och sover, och jag funderar starkt på att väcka dom för att se hur bakfulla dom är! :)


Nu är det mindre än en månad tills det att vi ligger på Kleopatra Beach i Alanya och solar! 



 



Och här är några bilder från hotellet:











KAN MAN ANNAT ÄN ATT LÄNGTA?

Hjärnblödning,.

Jag har en hjärnblödning. Denna hjärnblödning håller sakta men säkert på att ta mitt liv. Det är en stressrelaterad hjärnblödning och den heter MR T. I två hela veckor har jag suttit här hemma i Sverige medans min hjärnblödning har varit med två andras hjärnblödningar på semester i Bulgarien. I två veckor har jag oroat mig för att det ska hända någonting där nere, till min stora lycka (och förvåning) så har dessa tre hjärnblödningar tagit sig hem med livet i behåll till Skavsta. Men i skavsta tog det stopp. Min hjärnblödning har nämligen slut på pengar (för andra gången under den där resan) så pengaproblemet får jag snabbt fixa med hans mamma så att han åtminstone ska ha pengar till att ta sig till Gävle. När alla pengar är fixade och allt är klart inför hemresan då missar de där tre JÄVLA hjärnblödningarna tåget hem. En halvtimme efter planerad avgång så ringer hjärnblödningen och berättar detta, då har han samlat mod i en halvtimme för att klara av att berätta detta för mig. Nu sitter dom där, på en tågstation i Skavsta, utomhus, och väntar på tåget som går 08.08 i morgonbitti. Jag själv sitter här i Gävle och är psykiskt instabil!

På fredag åker Jessica, mitt magsår, till Bulgarien. Är det någon som vill slå vad om hur lång tid det tar innan jag går in i väggen?


Bäbis!

Äntligen har jag fått datorn tillbaka, äntligen! Alla bilder, alla filer är borta och alla program är borta. Tur att Mr T kommer hem på onsdag så att han kan installera allt åt mig! Nu blir det att föra över alla bilder och filer från den gamla datorn och be till gud att tjejerna har resten av alla bilder så att jag kan få dom! :)

Död

Nu är jag helt död, i går jobbade jag i 14 timmar och dagen innan det jobbade jag kväll. Helt färdig i kroppen så ikväll blir det att sova tidigt!

Under dessa dagar som jag inte har bloggat så har jag bland annat hunnit att boka resa till Alanya! 090909, då åker vi mot värmen brudar :)

I morgon kommer min bäbis, alltså datorn, hem igen. Så nu ska jag försöka att uppdatera lite mer här!

Dålig uppdatering,.

Jag vill så gärna skriva i bloggen så att man kan gå tillbaka senare och läsa om vad som hände just då, men just nu finns varken orken eller tiden. Datorn är trasig och jag jobbar hela dagarna och när jag väl är hemma så prioriterar jag inte att slåss med pappa för att få sitta i fem minuter! Jag ska försöka att skriva lite mer, inte för någon annans skull, utan för min egen skull, men just nu händer det inte så mycket heller! :)









En dag,. en vacker dag,. Du lovar mig, och jag litar på dig, en vacker dag så kommer allt att bli bra igen.

RSS 2.0