When life gives you lemons, ask for salt and tequila,.

Fy fan vad jag är trött, skönt att det bara är en lektion och en dag i skolan kvar innan lovet. Och sen åker ju vi till London! Jag ska växla in mina pengar idag. Jag tar med 5000, det måste räcka. Det blir ju ingen lyxresa precis med svindyr mat, det blir mer bara att spendera pengar på shopping! :D

Vi ska typ äta på donken varje dag för att mat inte ska kosta så mycket, men det gör ingenting för mig, jag älskar donken!

Sedan ska vi självklart gå på Madame Toussads, vet inte riktigt hur det stavas. Det ska bli häftigt. Det som är sjukt är att det kostar 180 spänn att åka från flygplatsen in till stan, och det tar 20 min. Det är alltså som att betala 180 kr för att åka från sätra ner på stan. 


JAG ÄR SÅ JÄVLA TAAAAGGAAAAD! GAAAH.


Nu ska jag göra mig i ordning för skolan, men det blir bara mjukisar idag för att vi har bara en lektion. Orka bry sig. Sedan blir det till att växla in pengar! Jag och Jessica ska även köra ett yoga-pass idag, det ska bli intressant, ;)


Om man inte tror och satsar, kan man aldrig vinna.

The best memories,.

Tänk att det bara är några månader kvar tills studenten. Det känns helt obegripligt. I princip hela mitt liv, eftersom att mamma brukade sy balklänningar när jag var liten, har jag funderat på vilken klänning jag vill ha och vilka skor jag ska ha. Man har tänkt på vilken studentklänning, vilket kort till planchen med mera. Och nu är det mindre än 3 månader kvar till dagen med stort D. Och jag har redan balklänning och studentklänning, om några veckor får vi studentmössan med!  

Efter studenten är man stor, ska flytta hemmifrån, betala hyra. Åh vad tiden har gått fort. Mamma har redan köpt porslin och bestick och ja allt möjligt, jag har en egen kokbok.

Plötsligt blev allt så allvarligt, livet är ingen lek längre. I går satt jag i bilen med mamma, pappa och Gustav och åkte upp till stugan. Då säger jag; men när jag blir stor då ska jag ha en hummer. Men sedan kom jag på mig själv med att jag är redan stor, bara för att jag satt i baksätet så kände jag mig liten. Jag kan faktiskt köra bilen själv till stugan om jag vill. Jag kan flytta hemmifrån. Om det händer mig nå så behöver inte mamma och pappa vara dom första som får veta det, vissa saker behöver dom inte ens få reda på alls. Dom är inte mina målsmänn längre, utan jag är min egen målsman. Jag bestämmer över mina tillgångar och dom får inte bestämma någonting i mitt namn längre utan att jag har gett dem tillstånd till det.  

Hädanefter ska jag säga; när jag har pengar, i stället för när jag blir stor. För jag är stor nu, jag har bara inte råd med en egen hummer.

Och ja, nu var det länge sedan man var liten, och livet var lätt, och kvällarna med gänget är för länge sedan utbytta mot andra slags kvällar. Ingenting är sämre, allting är bara lite mer komplicerat.  

Framtiden är inte längre framtiden, framtiden är nu.

JAG SKA FAN DEKLARERA NÄSTA MÅNAD!


Jag ska riva mina murar, tills vi ser varann,.

INGENTING ska få ta ner mig idag, ingenting. För att jag är i det blå idag. Och här har jag inte varit på ett tag, men idag, då skiter i jag i det deppiga vädret, jag skiter i min mage, jag skiter i allt! För att jag är så GLAD, så glad.

Jag lyssnar på Melissa Horns låt "jag vet vem jag är när jag är hos dig" och det bubblar i magen. Jag vill sätta mig ner och gråta för att allt är så jävla bra.

Inte ens 45 minuter i kö till 1177 eller 40 minuters väntan på HC tog ner mig! JAG BUBBLAR!

Fan vad allt är bra, helt utan anledning blev allt så bra.

Hur var det dom sa, att allting kommer tillbaka till dig? Jag står just nu på toppen och tittar ner på er alla andra förlorare som försökte dränka mig, och jag vet nu, att jag vann.

Bra kämpat Emma, bra kämpat!


DET DU INTE DÖR AV KOMMER ATT GÖRA DIG STARKARE!

Här får ni mitt finger, alla ni som inte trodde att jag kunde, för jag kan. Till alla er som försökte ta ner mig från toppen. Jag är herren på täppan! Kalla mig drottning, för det vet jag att jag är!



Och glöm aldrig, att jag vann.


Vi som inte satsar på någon jävla beach utan kommer ligga där som valar


" Vi som inte satsar på någon jävla beach utan kommer ligga där som valar" är en grupp jag har gått med i på Facebook. Gruppen passar så jävla bra in på mig, det är nog den bästa gruppen jag är med i, förutom cocacola gruppen. Till frukost i dag har jag ätit 8 rutor marabou och 3 ballerina kakor! Men bara för att jag inte orkar fixa någonting annat.

Och igår hörde jag något förfärligt på nyheterna, sveriges jävla riksdag ska kanske föra in skatt på godis, fattar ni hur dumt det låter? Dom ökar skatten på cigg, snus och sprit. Och godis,. Bara för att här i Sverige så äter vi tydligen för mycket godis. HERREGUD, jag flyttar härifrån i så fall.

Jag väger inte så mycket, och av det jag väger är inte mycket muskler, typ ingenting alls faktiskt. Det lilla fett jag har på min kropp är jag stolt över. Jag skiter i beach 2010. Det enda jag bryr mig om är att dom inte tar ut högre skatt på Godis, MickDees och Cocacola, för att det kommer jag ALDRIG att sluta äta. 

Så Fuck Beach 2010, här kommer Emma Persson the VAL!  


Plugga,.

Idag ska jag inte göra någonting annat än att plugga konstruktionsteknik och svenska! WIHO!

You are just another priceless work of art,.

 

  • Studentkryssning på lördag
  • London den 6 april
  • Studenten den 11 juni
  • Spanien den 15 juni
  • Eventuellt flytta från Gävle i höst

Det finns så otroligt mycket att se fram emot, MEN nu har vi provvecka, mitt sista prov i matte någonsin, förhoppninsvis. Det känns bra, riktigt bra.

Just nu tänker jag ganska mycket hur det ska bli i höst, kommer jag att flytta, vart i så fall? Kommer jag inte på läkarhög? Vad ska jag göra annars? Jobba? Plugga något annat?

Det enda jag vet, är att jag ska inte gifta mig rik. Jag ska bli rik. Det har jag sagt sedan jag var pytteliten. Om det blir en omöjlighet för mig att bli läkare, då ska jag fan tjäna bra med pengar på något annat sätt. 

Och nej, pengar gör ingen lyckligare. Men jag gråter hellre i en Ferrari än på lokalbussen,. 

 


For all the good times, that we have had.



På rosa moln svävar jag omkring och jag njuter av alla vackra ting och jag tänker aldrig mer komma ner jag tänker stanna här, för evigt, evigt, evigt,.

Diamonds may be a girl's best friend but shoes come a close second.

WOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOWOW,.

Den 6 april åker jag och Matilda till London! Fy fan vad kul ! Vi ska shoppa, shoppa och shoppa! Skor, skor och skor! Jag har redan varit in och kikat på affärer som Primark och New Look och skorna är ju fan billigare än i Sverige! Vi ska gå på wax museét med, så klart, åka röd buss och kolla på big ben, vi har fyra dagar på oss!


Tänk om man kan spola förbi provveckan så att det blir påsklov på en gång!


Bloggbråk,.

Jag älskar bloggbråk, det är så kul att sitta och läsa vad den har gjort för fel, hur ful den ser ut, hur ful en annan är i håret, vem som ljuger mest och dylikt! Själva bloggarna behöver i sig inte vara så roliga. Paradise gänget slår fan priset. Dalin bråkar med kissie, för att kissie säger att Dalin ljuger om att hon har haft en pillesnopp, Dalin säger i sin tur att Kissie är en purjolök som hon ska dela på mitten. HAHA.

Kissie bråkar även med Blondinbella, Katrin Zytomierska och sin föredetta bästis Gay Amir. Gay Amir vill tydligen bara vara kompis med Kissie för att få egna läsare. Mitt i alltihopa förstorar Kissie tuttarna till två luftbalonger men tycker ändå att dom är för små. Katrin skriver massa skit om Kissies luftbalonger. HAHA.

Dalin och Jackie, från Paradise, hatar Catja och Andreas, som hatar dom tillbaka. Varför dom hatar varandra eller var de har gjort mot varandra, står ingenstans. HAHA.

Nu måste jag spola ur färgen, och sedan godnatt!


I make the headlines,.

Ligger och kikar på melodifestivalen, vilken skit alltså. Vad är det för fel på svenskar? Är det fel på svenskars hörselgångar på grund av granarna och det svinkalla klimatet eller vad är det?

Herregud, Pernilla Whalgren, hade hon varit min morsa då hade jag adopterat bort mig själv. Hon verkar vara skit gullig som person och säkert en väldigt bra mamma. Men hon är inte 20 längre! Det blir bara pinsamt.

Tacka vet jag RKM y KEN Y, Aventura, Sean Kingston, Pitbull, Rihanna, Keri Hilson, Akon, Ne-Yo, Chris Brown till exempel. Hade de varit med i melodifestivalen, ah, fyfan vad bra det hade vart då.

Snart ska jag kika på World trade Center och ha lördagsmys,. (:  


Jag vet vem jag är när jag är hos dig,.

Är hemma hos Sanna nu, klev upp vid 11 för att åka hit och plugga. Nu har vi suttit med det här förbannade PA-arbetet i 5 timmar, fast vi kanske har jobbat 2 och pratat i 3, men det blir sammanlagt 5 timmar.

Jag ska snart åka och hämta Jessica och Elin, vi ska på vattenjympa! (:





Jag vet vem jag är när jag är hos dig,.


Besos de amor.,

Första lugna helgen på länge känns det som. I fredags var jag och Jessi på stan en stund och då köpte jag boxen Gudfadern för endast 100 kronor på hemmakväll. På kvällen var jag hemma ensam och städade. I lördags färgade jag Tavos mammas hår och fixade henne för att hon skulle ut, sen hade jag och Tavo filmkväll, kollade på två av Gudfadern och på SAW VI. Alla tre var skit bra.

I går åkte jag till farmor, städade och sedan bjöd pappsen mig och Tavo på mat, sen kikade vi på sista Gudfadern och på Gamer, jag fattade ingenting av Gamer.

När katten är borta dansar råttorna på bordet. Det är typ så i min familj. Mamma och Gustav är i Oman och solar och badar, jag är inte avundsjuk för att på påsklovet åker jag och Matilda till Gran Canaria och första två veckorna på sommarlovet blir det Alicante i Spanien! Men det jag ville komma fram till, mamma och Gustav är borta då dansar jag och pappa på bordet! I fredags åt jag MickiDees, samma i lördags och igår bjöd han på resturang! Det bästa av allt det är när jag och pappa går och handlar, jag kör korgen och lägger i allt jag vill ha, godis, chips, hårfärg osv, och han betalar!

Juste, brudar, jag vet att ni läser, jag köpte ballerina kladdkaka i lördags. Och så doppade vi i mjölk och höll på, och fan vad gott det var! :D

Nu ska jag plugga och ikväll blir det afrodans med Jessi! :)


RSS 2.0