18 bast!

Jajjemen, idag, äntligen, efter typ månader av nedräkning så är jag äntligen 18 år! :)
Det ska firas med fika så klart och utgång med tjejerna i kväll :)

Grattis lilla Emma !!!

Charlie Schulman

Här sitter jag, i min ensamhet och väntar på att Mr T ska höra av sig.  I brist på annat så börjar jag att läsa igenom de bloggar som jag följer varje dag. I en av dessa bloggar har det länkats till en annan blogg, nämligen Alex Schulmans blogg, " Att vara Charlie Schulmans pappa". Jag har aldrig någonsin läst hans blogg, ingen av dom. Men som sagt, i brist på annat så kikar jag in där. Och den är helt otrolig. Alla som känner mig vet att jag älskar barnbloggar, främst bloggar om unga mammor, och trots det att han inte är en ung mamma så fastnar jag där, Alexs blogg är så otroligt rolig! Helt makalöst rolig!

Gå in och läs: http://blogg.aftonbladet.se/pappabloggen , den är helt underbar!

3 veckor,.

Ja, så lång tid är det tills jag får tillbaka min dator. Alla bilder och alla filer försvinner. Men men, jag har en del bilder kvar på datorn och resten kan jag få av alla andra, typ sälenbilderna kan jag ta av Mr T och tjejkvällarna har ju brudarna. Det löser sig nog, :) Det som känns värst är att vara utan datorn i 3 veckor, att måste slåss med pappa och G i 3 veckor...


Fan, nu kom jag på att även all musik är ju borta! Jag får länsa Mr T:s dator helt enkelt :)


Datorn,

Min älskade bäbis har gått sönder, ja, helt enkelt kraschat, gått in i väggen. Den är för tillfället HELT död. Så i dag ska jag och pappa åka till den biologiska mamman, Elgiganten, och fråga om min bäbis överlever eller inte.
 
Jag blir galen, all jävla teknik, allt går bara sönder! 


Nu ska jag hoppa in i badet i alla fall, och sedan som sagt åka till elgiganten.

Jag har förövrigt hunnit planera hela min födelsedag nu, och den kommer att bli underbar! :D

BRUDKVÄLL! :)

Tjejkväll hos Miss M med kvällsbad, dock kommer grabbarna grus med och badar så det blir inte riktigt bara en tjejkväll men nästan :) Just nu dansar jag till rap das armas medans Miss M sminkar sig!




Älska livet, du får bara leva det en gång!

Huvudvärk,

Kommer jag någonsin att få vara frisk?

Jag har varit sjuk i stort sätt hela sommaren, först var det en förkylning med jordens hosta som aldrig gick över. Efter det blev jag allmänt hängig och nu har jag världens huvudvärk och är allmänt trött i stället. Det har i och för sig varit dåligt väder hela sommaren så det gör kanske inte så mycket att jag känner mig risig. Men ändå!

Idag har det inte hänt mycket, övningskört en del och hälsat på mormor. Nu ska jag plocka fram godis, chips, dipp och läsk och lägga mig och kika på OTH och andra filmer! Myspys, (:

Älskade Kusin,.

Idag har jag varit och träffat min Elin, senast vi sågs var på morfars begravning och det var över ett år sedan. Även fast det var så pass länge sedan vi sågs så känns det som att det senast var i går, du känner mig på ett väldigt speciellt sätt gumman! Det betyder otroligt mycket att jag kan åka upp till din by och ventilera mig! :) På samma sätt kan du komma ner till min, alltid, vad det än är. 

Nu taggar jag inför 21 augusti, då ska vi sätta Ljusdal on fire! :) Jag kommer inte upp till dina 17, men lika glad är jag för det ;) 

Elin, everything I do.. 

Så där,.

Nu ska jag ta tag i mig själv. Jag ältar så mycket och jag ältar det allt för länge. Jag vet att vissa har det jätte lätt för att komma över saker och gå vidare men jag är inte så, det tar längre tid för mig och jag är ganska duktig på att vara självkritisk och undra vad jag hade kunnat gjort annorlunda. Nu vet jag att det finns ingenting som jag kunde gjort annorlunda, det blev helt enkelt som det blev.  Alla dom val jag har gjort står jag för, jag står fast vid att jag faktiskt agerade så som kändes rätt och att det även känns rätt just nu. Samtidigt är jag så väldigt förvirrad, för att jag vet inte riktigt vem jag är längre och vad jag står för. Jag har tusen tankar och jag tänker hela tiden, det är därför jag tycker att det är så skönt att jobba. Där kan jag gömma mig, vara den Emma som jag nog egentligen är, Emma utan tankar.
Jag vet inte längre vad jag vill, och framförallt så vet jag inte riktigt hur jag ska komma till den punkt då jag vet vad jag vill.

Jag har förändrats så mycket under det senaste året, jag tycker inte på samma sätt och jag agerar inte på samma sätt som jag hade gjort för cirka ett år sedan.

Men nu får det vara nog, nu tar jag tag i mig själv, sätter på leendet och fortsätter att vara Emma, vem nu Emma än är!

Vi säger mycket, men vi vet så lite om oss själv. När ångesten och ensamheten kommer. Det stora svarta spöket ångesten.





Mitt ångestställe, mammas paradis.


Sorry,

Dålig uppdatering här på sistone, visserligen är Miss Pylle den enda som brukar klaga, men jag är på väg tillbaka snart. Jag har bara så SKIT mycket att göra och tänka på,. Nu är jag ledig i tre dagar och ska ta igen mig, det känns som att jag behöver det,.

Jag har även en ny idé till en tattuering, jag funderar på att skriva någonstans:

You have never lived until you have found something do die for,.

Eller så blir det:

Att vara stark är att gå igenom tunga perioder, att falla till botten, slå sig riktigt hårt men att alltid ställa sig upp och gå vidare,.

Båda i så fall som en textremsa eller flera rader, kanske på foten men jag har hört att det gör väldigt ont, vi får se hur det blir. En sak är i alla fall säker; Si quieres puedes, vill man kan man, den ska pryda min rygg nästa sommar!

Vem är jag?

Jag är hon som biter ihop, hon som bryter ihop och hon som många gånger önskar att bara få gömma sig under täcket och aldrig mer komma fram igen.
Jag är hon som går igenom men aldrig riktigt kommer över.
Jag är hon som kämpar för det hon vill ha, men jag är även hon som förlorar.
Jag ger aldrig upp, men ibland önskar jag att jag bara kunde orka kasta in handduken och inse att det är inte fel att misslyckas.
Jag är hon med hjärna, men som ändå inte kan förstå så simpla saker i livet.
Jag är mig själv, men det räcker inte alltid, så vem ska jag vara för att duga? Alltså inte duga för alla andra, utan duga för mig själv.
Jag är hon som tror att hon har koll på allt här i världen, på vad jag vill och hur jag ska komma dit, men jag vaknar snabbt upp i nästa sekund och inser att jag inte har en aning om vem jag är.
Jag är hon som vill så mycket men som kan så lite, jag är hon, ja jag är den där tjejer som kommer att kämpa hur mycket som helst, men jag kommer aldrig ändå att duga. Inte i mina egna ögon.
Jag är hon som tror att jag är stark ensam, även fast jag vet att jag är så svag som jag bara kan bli ensam.
Jag är tjejen som aldrig ger upp, även fast jag borde ha gjort det för länge sen.

Fan, vem i helvete är jag? Jag tappade bort mig själv, för så otroligt länge sedan.


Myskväll

I går hade vi en riktig mykväll, jag och tjejerna. Vi åt marängswich, letade resor, spelade kort, pluggade teori och därefter pratade vi hela natten. Underbart!
Vi har så gott som bestämt oss för att vi åker till turkiet. Närmare bestämt Alanya, vi åker förmodligen inte dit ensamma utan grabbarna grus förljer nog med. Det ska bli så otroligt skönt att få åka bort, så någon gång i septemper åker vi! :)

Jag tror att vi låg och pratade till runt 3-4 i natt, Miss M och Carina var inte så pigg då men jag och Miss S låg och funderade över vad som kommer att hända i framtiden. Alltså vart är vi om ett år? Man har ju i stort sätt ingen aning. Jag vet vad jag vill bli men man vet ju aldrig vad som kan komma imellan under resans gång. Det är mystiskt det där med framtiden.

Nu ska jag laga mat, tvätta, diska och duscha. I kväll blir det sommarkväll nere på stan :)

Ledighet,.

Ser fram emot ledighet i 3 dagar,. mer har jag inte att säga just nu!


Min plutt 15!

Tänk att min lilla lilla lillebror fyller 15, han fyller moppe, han blir byxmyndig och han blir dessutom straffmyndig. Det känns inte som att det var så pass länge sedan jag och Miss J försökte få honom att sova i min docksäng för att bli av med honom. Det känns inte som att det var länge sen då jag fick honom att dricka regnvatten ur tunnan på gården, eller den där gången då han fick en höger för att jag ville vara ensam i lekstugan, han flög bokstavligen talat ut från dörren på lekstugan. Precis efter gick han i väg och började att slita i pappas vindrutetorkare, då skällde pappa på honom och då var jag där för att trösta honom.

Genom vått och torrt, hur gammal du än blir så kommer du alltid att vara min lillebror! Jag älskar dig




Här leker vi Titanic på en förja i Norge, och ja, min 3 år yngre LILLEbror är längre än mig!

Grattis lillebror, käkproblem och stugan!

Idag blev det jobb! Inkomst, inkomst, inkomst! Behöver en hög med pengar nu eftersom att vi är på väg utomlands och det är inte billigt med dom krav som vi har; nära till strand, centrum, bar, alla i samma rum, charter m.m! Hur som helst så gick det bra att jobba.

Efter jobbet stötte jag på Mr N, han hade ingenting för sig förutom att vänta på Mr O så då åkte vi till mig en snabbis och riggade vattenpipan. Jag stressade nästan ihjäl mig för att få på mig normala kläder och fixa allt innan jag skulle åka! Mr O hämtade oss i alla fall och därefter åkte vi ner på stan. Dom köpte sina biobiljetter och Miss M dök upp. Vi, alltså jag och Miss M, tog en snabb fika och därefter gick vi till tåget. Befinner mig nu i stugan och idag så fyller ingen mindre än min lillebror 15 år! 

Just ja, har klagat över ont i käken i några dagar. Åkte som sagt upp till pappa tandläkaren idag och han klämmer lite och stoppar in sitt finger i mitt öra. Sedan konstaterar han att jag har ett stressrelaterat problem i min käkled, han påpekar även att det är ovanligt att detta händer i min ålder. 18 bast och redan en kärring, ja välkommen till min värld. Vad väntar nu, benskörhet? Kanske minnesförluster? Gnällig? Nej, det är jag redan. Det värsta är att det gör ont att prata, gäspa md mera. Blir så less!

Nu väntar sängen om man ska orka morgondagen! 



Ibland är du stormen, som river omkring och skapar kaos i hela min värld, i nästa sekund är du den enda som kan reda ut kaoset i min verklighet,. Snälla stanna i min värld..

 

Norge inlägget!!

Det var egentligen meningen att jag skulle jobba idag, men eftersom att det stormar ute så blev jag ledig. Ganska skönt men lite trökigt att jag hade gjort mig i ordning för att åka i väg och jobba och dessutom gått upp rätt tidigt och sen blir det ingenting!
 
Hur som helst så tänkte jag skriva om Norge resan nu när jag har tid.

Dag 1: Tidigt på morgonen lämnar vi stugan för att åka in i Norge via Funäsdalen. Väl innne i Norge så åkte vi tvärs igenom hela landet för att komma ut mot kusten, vi stannade på en jätte mysig camping och sov över där.
Dag 2: Det som inte får hända när man är på en bilsemester händer, bilen går sönder. Där står vi, på ett berg, i en kurva, med en trasig bil. Tack Gud för SAAB assistans, vi ringde hem till Sverige och därifrån fixade dom så att någon kom och hämtade oss och bilen och forslade oss till en bilmekaniker. Innan bilbärgaren kom så kommer det en buss full med tyskar. Vi står som sagt i en kurva, men så klart på rätt sida om vägen. Men den tyske chaffisen, han kunde inte köra buss. Han blev HELT tokig och tvingade ut några passagerare för att putta bort våran bil. Eftersom att vi stog på rätt sida om vägen så kan man ju undra; tänk om vi inte hade stått där utan att bussen i stället hade fått möte. Hur hade dom gjort då? Skjutit den som körde och putta ner deras bil för stupet, bara för att dom skulle komma förbi? Dumma idioter!!!!!!
Hur som helst, allt detta hände på en fredag, så vi fastnade på en campingen igen. Dessutom så visste vi inte fall vi skulle få tillbaka bilen på lördagen eller på måndagen. Vi hade tur som fick tillbaka den på lördagen!
Dag 3 Lördag, dagen börjar med att vi sitter på terassen där vi bodde och väntade på om vi skulle få bilen eller inte! Det fick vi och under hela lördagen körde vi igenom hela landet och tvärs över tillbaka till Sverige, vi satt i bilen HELA dagen! Väl hemma i Sverige så tog vi in på ytterligare en camping och slocknade på en gång!
Dag 4 Söndag, tidigt, tidigt åkte vi mot Göteborg för att ha en heldag på Liseberg! Myspys! Åkte alla karuseller och vissa var riktigt roliga!
Dagv 5 Ullared och shopping! För mycket pengar försvann, men jag fick äntligen min spikmatta!

Ska även lägga upp bilder sen när jag har tid, jag har lärt mig hur man gör nu ! (;

Oj

Oj vad tiden går fort! Nu har jag precis lagat mat, ja jag har lagat mat vid 01.00 men vad gör man inte? Tjejerna är här så jag ska försöka vara lite social med dom, vi måste bädda sängen med innan vi ska gå och lägga oss, och det måste vi göra nu!
 
Jobb i dag och en vända ner på sommarkvällen. Mys, längesen vi var alla fyra!

Godnatt

HEMMA!

Nu är vi äntligen hemma igen! Det har varit en väldigt innehållsrik semester, om man kan kalla det semester. Jag tänkte skriva ett inlägg om hela resan men just nu är jag för trött för att orka med det!

Jag ska i stället ringa ´Mrs H för att höra med henne om hon vill gå ut och gå :)

Norge,.

Till Miss S: Nästa vecka på onsdag så har vi grill/chicago-kväll hemma hos mig :) Vi fyra! Och nej du har inte missat någonting tror jag, om du har det så får du veta allt på onsdag! :) Du är bäst Sanna :)




Om cirka fem minuter åker jag till Norge.
Det kommer minst sagt att bli en upplevelse!
Är hemma igen senast på tisdag,.
PUSS

Dagens,.

dagens vill ha: Kick!
dagens klädsel:  Furuviks outfiten!,
dagens frisyr: Fläta
dagens smink: Mascara, rouge och underlagskräm.
dagens låt: Me hipnotizas
dagens planer: Sova, jobba och åka till stugan.
dagens misslyckande: Inget!!
dagens drog: Vatten!
dagens köp: Örhängen och mat,
dagens godis: Sura bilar och chips.
dagens humör: Uppe, uppe, UPPE!
dagens citat: Si quieres puedes
dagens roligaste: The Big bang theory, Sheldon!

RSS 2.0