Sannapanna,.

Ja gumman, jag är glad för att jag har dig i mitt liv med! Det vet du, och vi kommer att åka utomlands tillsammans många, många gånger innan vi dör! Jag ska ju för fan gifta mig på en strand och du ska vara brudnäbb! :) Och just ja, jag har hittat en kille åt dig. Eller du hittade en kille som du berätta om för mig som jag nu hittade åt dig :D Vi tar det i morgon. Jag börjar faktiskt tro att du både är blind och dum i huvet, han har ju fan varit framför dina ögon HUR länge som helst! Han är perfekt! :) Jag har funderat på det här jätte mycket nu och det känns rätt bra för mig med!  Du är min bitch Sannapanna!

Ja, denna söndag blev inte heller precis som jag hade tänkt mig, men det börjar jag bli van med nu :)

Jag och mamma lade oss för att kolla på en film nu men sen ringde någon Ulla, så ja nu har filmen varit pausad i 40 min :P

 

You can se my heart beating, you can see it trough my cheast.


That crazy bitch don't know who she is messin' with,.

Ja då var det söndag igen, en till helg är slut. Fan vad tiden går fort.

I fredags var jag först hemma hos Fredrik och Huong en stund, så himla kul att träffa dom. Dom är som ett helt annat par! Hur gulliga som helst! :) Hur som haver, runt halv 9 bestämde jag och Sanna att vi skulle åka hem till Richard på öster och festa lite där. Det var jag, Sanna, José, Viktor och Richard. Fest kan man väl inte riktigt kalla det heller, eftersom att det bara var vi! Jag och Sanna hade iallafall hur kul som helst! Haha,.  

I går var jag bara hemma hela dagen och tog det lugnt. Det var meningen att vi skulle åka till Richard igen, men vi orkade inte. I stället kom Jessica förbi på dagen och sen åkte jag och jobbade. Därefter gick jag och mamma över till Jessica och Kattarina och fikade och kikade på Jessicas balklänning.

Jag var så jävla trött så jag och Gustav bestämde att vi skulle kolla på film runt kvart i 11, jag somnade efter 10 minuter och sov i 12 timmar, det är inte riktigt likt mig, men jag kompenserade väl för det som jag inte sov i fredags :)

Nu kom jag precis hem från farmor, ska städa och plugga lite och så får vi se vad som händer i kväll!

Just det, lördagsångesten kom igår med och jag satt och grinade för att jag tar studenten, vad är det för fel på mig?


Här är en bild på mig och Sanna från Alanya 090909!



Dreamteam ♥


It´s complicated,.

Hej kära dagbok.

Igår var jag hemma hos Tavo hela dagen. Han fyllde 19 år och blev en stor och mogen pojke igår. Vi gjorde inte speciellt mycket, jag bakade en tårta, sen bakade jag och hans lillesyster en kladdkaka. Vi åt lasagne och fikade. Simon var oxå med. Det var riktigt mys!

Idag var det tänkt att jag skulle plugga massor, men det blev inte riktigt så. Först fikade jag med Matílda, sen tränade jag med Jessica och sedan var jag, Jessica, Sanna och Matilda på bio och såg it´s complicated, riktigt bra faktiskt. Fast jag gillar filmer med sorgliga slut, i alla fall om det är kärleksfilmer, så jag var inte så nöjd med slutet, även fast slutet var sorgligt på ett sätt.

Jag vet inte vart min pluggork tog vägen, just nu har jag inte ork för speciellt mycket alls. Men när jag inte har pluggat så kommer ångesten över att jag får skylla mig själv om det inte blir som jag vill.

Jaja, orkar inte tänka på det där nå mer nu.

Godnatt min kära dagbok.


BABY I AM A SUPERSTAR


En svacka,.

Jag är inne i en svacka gott folk, men jag tar mig snart ur den. Det är jobbigt just nu bara. Det finns så mycket inne i mitt huvud som jag inte vet vart jag ska göra av.

Det är så tråkigt att skriva med, för jag vill inte att ni ska tro att jag är så ledsen så att jag ska dö. Men samtidigt känns ingenting tillräckligt roligt för att jag ska vilja skriva om det. Och typ dagens outfit och sådan skit tänker jag inte skriva om bara för att skriva så att ni får någonting att läsa.. Nej, den dag jag skriver om dagens outfit, då kan ni lägga in mig på psyket direkt. För att då är det något allvarligt fel.

Så ni får tyvärr nöja er med att denna blogg är jävligt tråkig ett tag till.

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, sedan ska jag vänta tills Tavo kommer med 20 över 11 bussen.


Jag vet att du kör ditt eget race, men ibland kör du över mig. Och jag hatar att bli överkörd.





Bjuder på en bild av en riktig hjärna, bara för att min egen hjärna just nu är överbelastad och behöver åka in på service.

måndag,.

Ja då var det måndag igen. Jag bokstavligt tvingade mig upp ur sängen i morse. Det var så jävla tungt.

Mamma tjatar om att jag ska äta hela jävla tiden och jag blir bara mer och mer irriterad.

Jag är lessen över att denna blogg är så deprimerande men just nu är ingenting roligt i min värld, så det finns liksom ingenting roligt att skriva om. 

Ja det var typ allt jag hade att säga idag...



Jag känner mig så jävla ensam just nu, 

Onödig skit

Nu har jag suttit i ca en timme och skrivit ned allting jag känner i ett blogginlägg som jag inte tänker publicera. Enda anledningen till varför jag just har skrivit det som ett utkastsinlägg på bloggen är för att ingen kan lösenordet in och då kommer ingen åt att läsa det. Det är aldeles för privat för att publiceras, och ingen skulle direkt tycka att det var roligt att läsa heller.

Men det var skönt att få skriva av sig saker som jag inte har berättat för någon. På så sätt stänger jag det inte inne men jag pratar inte heller med någon om det.


Nu har jag suttit och väntat på någonting som förmodligen inte kommer att hända i ett bra tag. Funderar på om jag ska vänta till tolv eller om jag ska ge upp. Jag väntar nog..

Just nu är jag jävligt besviken på mig själv för att jag förstör så otroligt mycket för mig själv. 

Jaja, godnatt!


You mean the world to me baby


Jag lever,.

tänkte bara berätta det.

.



jag orkar inte mer, jag orkar inte med mg själv, jag orkar inte med skolan, jag orkar bara inte.. Jag är inte så jävla stark, just nu är jag bara liten, inget mer, bara jätte jätte liten. Och jag orkar inte mer, jag gör bara inte det.

Jag orkar inte pressen som jag sätter på mig själv. Jag orkar inte vara bäst för jag vet mycket väl om att jag verkligen inte är det.


Så jag orkar inte mer.



Jag tänker inte ta livet av mig även fast det låter som det. Jag tänker bara ta bilen, lyssna på jättehög musik, åka ut till skogen och låtsas att jag inte finns. Bara en timme eller två. Så att jag orkar med mig själv igen.  


Jag har sovit allt för lite i natt,. Det märks

It takes more than shine from a diamondring,.

Klockan tio i morse öppnade min pappa min dörr och tvingade mig att följa med honom och handtvätta hans bil,. Den får nämligen inte köras in i en biltvätt för att den är ny och lacken försörs då. Man måste vänta i ett halvår innan man får köra in den i en biltvätt. Fy vad skitig bilen var, men nu slipper jag i alla fall ha dåligt samvete för att jag inte betalar bensin, man kan ju säga att jag hjälpte till med någonting med bilen iaf!

Hur som haver, vi kom hem för ungefär en timme sen och sen duschade jag. Ligger nu och väntar på att Tavo ska komma hem så att vi kan leka med Simon och Elisabeth. Funderar starkt på om jag ska gå och hämta lite kladdkaka och cola och sätta på tv:n medens jag väntar. 

Jag skulle ha pluggat jätte mycket i helgen, men det blev inte mycket av med det. Nu ångrar jag mig att jag inte har tagit tag i det, men jag var helt slut i går och nu orkar jag inte heller. Det får bli jävligt mycket plugg i morgon i stället. 

Bjussar på en bild på mig från Alanya, bara för att jag saknar värme just nu och för att Turkiet är så fint! 

 

Att bero på värme, jag och mamma var i går och kollade på resor. Hon och min lillebror åker till Dubai på sportlovet och då skulle hon kolla resa dit. Samtidigt passade jag på att kolla resa till Kambodja, som vi kanske ska till i sommar. Hittade en resa, då åker man först till Thailand, bor där hur länge man vill, sen åker man vidare till Kambodjas huvudstad och sen så ligger hotellet lite utanför så att det är nära till Angkor-palatset som vi vill åka och kolla på. Det blir ungefär 8 000 var, för 15 nätter! Sen är det svinbilligt att leva där så sammanlagt kanske det går på 11 000! (:

 

Jaja nu ska jag dra mig till kylskåpet :) 


När ensamma nätter,.

Jag skrev ett rätt långt inlägg innan denna kväll började, men sen glömde jag att publicera när jag åkte och hämtade Elin och sen stängde av datorn. Så det försvann liksom.

Jag kom precis hem från en rätt lyckad kväll. Vi började att fixa oss hemma hos Jessica, jag åt mat och dom drack lite. Därefter åkte vi hem till en kille på nynäs som Elin kände, men det var VÄLDIGT dött där, så då åkte vi ner till Mathilda på Bowlingen och sedan gick vi och tog stämpel på Hangan, hade gratis inträde så varför inte. Gick en sväng till Saints innan vi gick tillbaka till Hangan.

Och mina damer och herrar, jag går aldrig mer ut igen.. Nej nu får det fan vara nog. Vi hade jätte kul vi tjejer, jag höll på att skratta ihjäl mig flera gånger, men hur som haver. Vad är detta för jävla skit stad? Så fort man är ute så är det minst 10 pers som man absolut inte vill träffa ute och som naturligtvis är precis där man själv är. Nej, det blir inge mer nu. Jag föredrar att sitta hemma, tjocka, kolla på film och bara mysa. Det är så jävla mycket slödder ute här i Gävle, jag orkar inte träffa dom, speciellt inte på en lördag-kväll.  

Dessutom tycker inte jag att det är speciellt kul att dansa när det är så där trångt, svettigt och jobbigt. Och jag har jämt ont i mina knän dagen efter. 

Hörde ni, inte en enda fördel med krogen, bara nackdelar.

Fast det finns fördelar med utekvällar, man får äta Mcdonalds mitt i natten (vilket man kan göra ändå), man träffar några roliga människor (men mest slödder), man kan umgås med sina kompisar (även fast man umgås bäst på ett fik).

JA det var allt från negativa mig. 

GODNATT,.   



Take a gun, and count to three,.

Vilket jävla liv jag lever. Jag har alltid någonting som måste göras. Aldrig kan man bara känna att man absolut inte har ett skit att ta tag i. Jag längtar till studenten föbannat mycket just nu.

Fast mitt liv är väldigt bra med, jag ska bland annat få randiga ungar och det kan ju alltid vara roligt :)

Bokade precis pass på friskis till i morgon, det är aerobics och det är kul! Jag har tränat aerobics från det att jag var 3 till 11 sen slutade mina tränare och då fick jag sluta med. Det var synd eftersom att det verkligen är skit roligt :)

Ikväll ska jag och Jessica åka ner på stan och fika och sedan hyra film :) Ska fråga Sanna om hon vill följa med oxå! Men först ska jag naturligtvis plugga lite grand :)

 

PUSS


I brist på annat,.

PERSONLIGT

Fullständiga namn: Emma Kristina Persson
Födelsedatum: 910730
Hårfärg: Mörkbrun.
Ögonfärg: blågrå
Längd: 154cm
Vikt: 41.
Skostorlek: 35-36
Klädstorlek: XS, 34!
Humör: Arg

KÄRLEK

Längsta förhållande?: Vet inte riktigt.
Har du kysst någon?: Jajjemen
Har du strulat med någon du inte ens gillar?: Ja
Har du haft 3kant?: Nej
Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: JA.
Kärlek eller pengar?: Kärlek!


FAMILJ

Vad heter din mamma?: Marianne
Vad heter din pappa?: Ingvar.
Har du syskon?: Mathias och Gustav.
Hur många?: 2.
Har du en stor släkt?: Ja, fast vi är inte nära! En liten nära släkt.
mor&farföräldrar?: Farmor och mormor kvar på jorden.
Känner du alla i din släkt?: Nej
Vem är du mest lik i din familj?: Pappa och lillebror

VÄNNER

Har du någon bästavän?: Ja
Har du många vänner?: Ja det har jag:)
Vad tycker folk om dig?: Envis, ambitiös.
Vem har du känt längst?: Matilda..
Vem vet mest om dig?: Tavo
Hatar någon dig?: Det tror jag.
Har någon av dina kompisar snackat skit om dig?: Japp
Är du rädd för att bli utan kompisar?: Nej det är jag inte.

FRITID & INTRESSEN


Går du i någon sport?: Nej, slutade i höst.
Vad tycker du om att göra?: Umgås med; ja ni vet vilka. Kolla på film, bio och fika!
Vilka sporter har du gått i?: Volleyboll och aerobics!
Lever du för någon sport?: Nej
Är du vältränad?: Njaa 


MUSIK & FILM

Vad har du för musiksmak?: Techno, RnB. Men jag ÄLSKAR spansk musik
Har du alltid haft samma smak?: Nej, den ändrades när jag träffade Tavo.
Vilket är favoritbandet?: Rkm y ken y, Sean Kingston och Pitbull.
En bra låt: Te amo- Rkm y ken y.
Vilken är din favoritfilm?: Alla Harry Potter
Vilken film framkallar starka känslor?: Titanic!
En rolig film: Kommer inte på någon.
Hur beskriver du musik: Det ska kännas!
Vad är bäst, film eller musik?: Film.

RESOR


Vilka länder har du varit i?: Turkiet, Grekland 2 ggr, Frankrike, har varit i Spanien och så alla nordens länder.
Har du bott utomlands?: Nej
Vart isåfall och hur länge?:
Kommer du från något annat land?: Är råsvensk.
Har du släkt från något annat land?: Nepp.

HAR DU ÅKT...


Flyplan?: Ja
Buss?: Ja 
Tåg?: Ja
Båt?: Ja
Taxi?: Ja
Helikopter?: Nopp
Tunnelbana?: Ja

DÄR DU BOR

Vart bor du?: Gävle
Hur bor du?: Radhus.
Vilken färg har huset?: Gult
Har du bott där hela ditt liv?: Japp!
Trivs du där?: Ja.


BORTSKÄMD ELLER?

Har du ett eget rum?: Nej.
Har du i ditt rum
TV?: Ja.
Dator?: Ja, en bärbar.
DVD? - Ja
PS/Xbox?: Nej
Högtalare?: Ja.


HAR NI I FAMILJEN

Pool?: Nej
Studsmatta?: Ja. 
Cross/moppe osv.?: Ja.
Mer än 1 bil?: Ja
Jacuzzi?: Nej
Pingis/biljardbord?: Ja


TILL SIST

Vad är klockan?: 12:53
Vad ska du göra snart?: Plugga.
Får du ofta positiva kommentarer om dig?: Ibland.
Mår du bra?: Oftast
Vilka ska göra det här testet?:  Alla som har sjukt jävla tråkigt och ont och är sur.


Åhåjaja,.

Ont i huvet, ont i kroppen, fryser, trött, eventuell urinvägsinfektion, hälsocentralen halv 9 i morgon. Hallelujah!

Har inte så mycket att berätta faktiskt,. Förrutom att jag läste två riktigt bra citat idag:

Man ska inte hindra sitt barn från döden,  i stället skall man lära sitt barn att leva.

Just nu kommer jag inte ihåg det andra, det här blev ett väldigt värdelöst inlägg.




PUSS&KRAM

2010-01-06

Ja, hur var då den 6 januari detta år? Det var en mycket bra dag måste jag medge! Dagen började med att mamma satt på min säng och sa att hon ville "pysa", först förstod jag inte men sedan så fattade jag att hon menade att vi skulle åka till valbo som vi hade bestämt!

Fan vad vi gick runt i valbo, mamma har aldrig gått så där långt med mig i affärer någon gång. OCH jag letade inte efter ett enda plagg åt mig själv utan bara efter kläder till mamma! Det har aldrig hänt förr..

Tyvärr så gick mamma med på att gå in i varenda skobutik på hela valbo, vilket var bra för mig men mindre bra för min plånbok. Inne på EUROSKO hittade jag ett par S K I T fina skor i strl 35, dom satt perfekt och kostade 560 kronor. Nu kommer bomben, jag köpte dom inte. Jag gick vidare, det gjorde ont men jag klarade av att lämna ett par skor. Det har aldrig heller hänt förr...

Vi gick vidare, mamma köpte kläder, en väska och 3 par trosor åt mig.

Sedan ville mamma åka till stan.. Så det gjorde vi. Parkerade på nian och gick in i några affärer, bland annat skoaffärer, men jag hittade ingenting. På stadium köpte mamma 3 par tröjor, och sedan gav vi upp för att åka hem. Eftersom att bilen stod på nian så gick vi dit, och då kommer jag på att jag inte har varit inne på scorett än. Jag släpar mamma dit och där står dom, mina pärlor! Klackarna i mitt liv. Nedsatta till 500 kr. Där sprack mitt försök till att låta bli att köpa några skor. 

Och så här ser juvelerna ut, bilden är tagen från scorett:



Nu är jag ett par skor rikare, och 500 kr fattigare. Ett par skor lyckligare! 

Vid 6-tiden var jag och Sanna och fikade på Mocca. Myspys!

Jag skulle egentligen ha färgat håret idag, men det blev icke så för att Tavo ville kolla på film. Vi håller på att kolla på alla  Star Wars, dom är faktiskt riktigt bra :) 

Nu spelar Tavo fifa. Tur att jag ägen en dator och ett bärbart internet, om det nu kallas för bärbart!

Gotnatt min skatt   


That don't kill us, will only make us stronger!




You take my weakness, and you make me strong,.


2010

Ja, då var det återigen ett nytt år. Till skillnad från alla andra, så tänker jag inte säga att jag tar nya tag. För det kommer jag inte göra. Ingenting förändrades för mig förutom att det vid 12-slaget ändrades på min display på mobilen från 31-dec-2009 till 1-jan-2010. 

Det förra året var ett innehållsrikt år där jag lärde mig fruktansvärt mycket om mig själv. Jag växte och mognade på ett sätt jag faktiskt inte trodde att jag kunde göra. Jag gick igenom väldigt mycket som jag har tyckt varit jobbigt. Jag har pendlat mellan att vara ledsen och glad många gånger. Men nu står jag här, ett år äldre, och inser  hur mycket erfarenhet 2009 har gett mig. Människorna jag mötte på vägen, alla roliga stunder, men även alla jobbiga stunder. Jag är en annan människa den 1:a januari 2010 än vad jag var den 1:a januari 2009.
Jag är en rikare människa, en mer intelektuell människa. Jag har lärt mig att vara ärlig mot mig själv och ärlig mot andra människor. Jag umgås enbart med människor som jag vill vara med och som jag tycker berikar mig med någonting. Viktigast av allt: jag bryr mig inte längre om vad andra tycker och jag sätter mig själv först, det har inte alltid varit självklart för mig. 

Jag gjorde många val 2009, fick ta många konsekvenser, men jag ångrar ingenting.

Numera vet jag precis vad jag vill göra med mitt liv, vad jag vill göra och vem jag vill ha vid min sida. Jag känner mig så otroligt säker. Jag vet bara och allt känns rätt. Alla bitar har fallit på plats. 
  
Jag jobbade stenhårt 2009 för vad jag vill, många gånger var det blod, svett och tårar, många gånger var det roligt. Jag gjorde mitt bästa och mer kan man inte göra.  

Jag vet vem jag vill ha brevid mig när mina drömmar går i uppfyllelse. Jag vet vems drömmar jag vill stå brevid och se uppfyllas. Jag vet, på grund av 2009, och på grund av allt du har gett mig och allt du gör för mig.  

2009 gjorde mig stark.

2010 kommer att vara förändringens år. Jag kommer att ta studenten, åka flak, skrika att jag är bäst, ha ett underbart sista sommarlov då jag hoppas att vi åker till Kuba. Jag kommer förhoppningsvis att komma in på läkarlinjen och i så fall så flyttar jag hemifrån och blir stor.
Men man vet som sagt inte, så mycket kan förändras på väldigt kort tid. Jag får helt enkelt se vad 2010 tar mig! 




Du får mig att le varenda dag.



  


RSS 2.0