En vän!

Mitt lilla gryn! Fick precis ett sms där det stod: Gå in på min blogg när du har tid, jag har gjort ett inlägg till dig.
Jag gick direkt in på Maries blogg och läste detta inlägg. Efteråt hade jag tårar i ögonen!

Marie, du är som en syster för mig. Min tvilling. Vi har som sagt varit med om väldigt många liknande saker i våra liv. Vi ser på många saker på lika sätt, vi har samma värderingar och vi vet båda två vad vi vill få ut av livet.
Jag kan inte bara se smärtan i dig, jag kan känna den med. Jag kan även se och känna din lycka.

Då det händer någonting i mitt liv så brukar jag ofta tänka: Det hände av en anledning och denna är anledningen.
Jag försöker ofta att se saker från en postivi sida, även fast det inte jämt går så bra. Men då finns du alltid där och stöttar mig, och det betyder oerhört mycket!

Du vet att jag tror på ödet. Och jag är helt övertygad om att det är någon eller något som har ett finger med i spelet, som gjorde att vi träffades.

För hur stor är chansen att just våra familjer skulle hitta sommarstugor brevid varandras? Och hur stor är sedan chansen att där dessa två familjer bor till vardags är i samma stad? Hur stor är chansen att man hittar sin tvilling i Järvsö? Det känns helt osannorlikt!

Vi är så sjukt lik varandra att jag ibland funderar om våra föräldrar vänstrade med varandra!

Vi har gått igenom så otroligt mycket tillsammans, när ditt liv och din tillvaro rasade ihop så fanns jag där. Och när min rasade så fanns du. Jag undrar jag hur många tårar vi har gråtit tillsammans, hur många skratt vi har delat? Jag vet att det är en hel del. Det jag tycker är så otroligt underbart, det är att du har aldrig fått mig att gråta och jag har aldrig fått dig att gråta. Vi har bara fått varandra att skratta.

Du lyfter mig hjärtat, till ställen där jag aldrig trodde att jag skulle befinna mig. Jag är så otroligt tacksam över att du finns!

Marie och jag under våran Roadtrip för några sommrar sedan, här sitter vi och äter rostbiff och potatissallad och kikar på när fallskärmshoppare landar!

 

 


.

Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig!


.

Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig!


Brudarna bus!

Nu sitter vi och har svenska lektion. Jag fick precis feedback på min insändare och vår lärare tyckte att den var bra och att det bara var att skicka in den om jag inte ville ändra någonting själv.

Jag har rätt ont i huvet och i kroppen idag, men jag har inte tid att vara sjuk så det är bara att bita ihop och trycka i sig en alvedon. 

Idag måste jag till banken, ta ut pengar till Caroline och lämna in löneunderlag! Jag ska även städa och plugga lite, som sagt jag har inte tid att vara sjuk! 







Gullgull 




RIP

RIP gammelfarbror, hoppas att du inte har ont längre och inte mår dåligt.
Hoppas att världen är lite bättre där du är nu och att du hälsar morfar från mig, för att jag vet att både jag och mormor saknar honom väldigt mycket. 

Glöm heller inte att hälsa min farfar, jag saknar honom otroligt mycket! Det känns fortfarande tomt utan morfar och farfar. Det kommer det nog aldrig sluta att göra, det är alltid någonting som saknas! Men jag vet att ni ser ner på mig och jag hoppas att ni är lite stolta över mig och att ni vakar över mig.

Men gammelfarbror du har i allafall din lillebror, min morfar,  som flög före dig till himlen, och jag tror nog att han har väntat på dig så att han slipper vara ensam. Det känns lite skönt för mig att veta att han inte behöver vara ensam i alla fall och att han har sin storebror med sig nu.

Trots att vi inte hade sådan nära kontakt så känns det lite konstigt när någon i ens släkt går bort, i mitt vardagliga liv så kommer inte jag att tänka så mycket på att du är borta men jag vet att andra i min omgivning kommer att göra det och då blir det lite sorgligt.

Jag kommer aldrig att glömma pling plong bilen som du berättade om för oss när vi var små, alla andra vuxna blev nog lite arg på dig eftersom att dom inte tyckte att det var en speciellt fin visa men vi tyckte att det var roligt! 


Hälsa nu Morfar och Farfar och vila i frid Erik, jag vet att du har det bättre där du är nu! 
  



I taket lyser stjärnorna,.


Du är bäst!

Vilken helg det har varit! I fredags så var jag hemma hos storebror och hade filmkväll/idolkväll med honom, Linda och Filip! Det avslöjades en väldigt rolig hemlighet under kvällen. Men det tänker jag inte berätta :) Det är bara Mr T som vet än så länge!

I går tog jag och Mrs M bilen för en spotan bli-av-med-pengar-resa! Finns det något bättre? Vi åkte till barkaby köpcentrum och inhandlande olika saker vi tyckte att vi behövde. Mrs M spenderade väldigt mycket pengar, men jag var hyffsat duktig och köpte faktiskt bara 3 par skor till mammas förtjusan och en kuvertväska! :)
Nu ska jag önska mig en skohylla i julklapp så att jag får plats med alla skor, jag har en del nämligen!
Hur som helst så var trippen väldigt lyckad, hade bästa sällskapet med mig och det var riktigt skönt att komma bort :) Det dyker upp bilder på skorna sen!

I går kväll så gick jag och Mr T och hyrde två skräckisar som vi tittade på med Lillebror, hostel och motorsågsmassakern. Motorsågsmassakern var riktigt vidrig! Jag vet att det är en klassiker och att alla har sett den men jag hade inte det och jag kan bara be och tala om att den var sjukt obehaglig och man blev riktigt stressad av att se den! Jag somnade till Hostel men jag tror nog att den var bra med, jag har sett tvåan :)


Idag har vi bara pluggat teori och tagit det lugnt! Mr T har installerat spotify och msn på min dator så nu har jag musik och msn. Msn är inte lika viktigt men spotify är!

Du är bäst,. 


Oktoberångesten,

Åter igen ett depp inlägg, men vad ska jag göra när det verkligen börjar närma sig oktober? Den värsta månaderna utav dom alla. Det har hänt så mycket skit i oktober, så nu sitter jag och fantiserar om vad som kommer att hända denna gång. Jag lider av riktig oktober-ångest. Jag får panik varje gång jag kollar vilket datum det är och inser att nu är det en dag närmare oktober. Varje gång jag ska skriva upp någonting i min almenacka som har med de kommande 4 veckorna att göra så får jag helt enkelt ångest när jag inser att det är oktober och vilka datum i oktober det är.

Jag hoppas att denna oktobermånad kommer att gå bra, att löven blir röda och ramlar av fint till marken. Jag hoppas att det blir en mysig månad.

Så varför kommer ångesten,. ? Och varför blir jag återigen så otroligt skit rädd inför att vara ensam igen?






Less,.

Nu är jag less på allt igen. Vill bara ligga i sängen och skita fullständigt i att kliva upp. Det finns tusen saker som ska göras, och när något blir klart så kommer det något nytt som man måste göra. Tiden räcker inte till och det stör mig. Och det händer ingenting som är roligt i skolan, det är samma sak varje dag, dag ut och dag in.

Jaja, nu ska jag ta och rycka upp mig och plugga lite till. Vet inte riktigt vad som händer i kväll, får se vad som faller mig in. 
 

Vilken dag!

Dagen började klockan 6, fort upp och göra sig i ordning. Carina var vaken men Mr T fick man skaka liv i! Båda två sov ju som sagt här för att vi skulle upp tidigt och köra halkbana! 
Jag och Mr T körde tillsammans och Carina körde med en annan tjej. Det var ganska läskigt när man förlorade kontroll över bilen men det var jävligt kul att bromsa i halkan! Alla tre blev godkända så klart. Nu ska jag och Mr T ta tag i teorin och börja plugga tillsammans minst en gång i veckan :)

Direkt när vi kom tillbaka till skolan så beställde vi studentmössor. Jag valde silverpaketet för att jag tyckte att det räckte. Man ska ändå bara ha den en gång och jag tycker faktiskt att 750 kronor är dyrt, och då var det vad min mössa kostade, och den var inte dyrast!

Efter skolan så gick jag ner på stan och i väntan på Mrs M så inhandlade jag två nya tröjor och ett par leggins. När Mrs M kom så gick vi och fikade, jag tror nog att hon blev lite missnöjd med bytet av cafe, men jag lovar att vi ska gå till weynes nästa gång igen, vårat fik! 

Jag och Mrs M gjorde även en mirakelstädning på kliniken som endast tog en timme när vi städade tillsammans, teamwork! 

Efter städningen så gick jag och Miss J på ett 90 minuter långt ki box pass! Nu är jag HELT slut, ska hoppa in i duschen och därefter DIREKT ner i sängen :) 




ett hjärta från Turkiet


YOU ROCK MY WORLD!

Brudar, behöver jag ens säga att ni är bäst?
Som när Mathilda kastar sina saker överallt.
Eller som när Sanna inte ger sig.
Eller när Carina får sockerkickar.
Eller när ni alla tre skiter i att diska och sprider era saker överallt.

Det kan även vara alla gånger vi spelar kort, alla gånger vi har livliga diskussioner
bara för att vi har fyra väldigt starka olika åsikter.
Alla väldigt sena nätter, med massor av snack.
Alla tårar, allt skratt. 
Alla minnen vi numera har tillsammans. 
Jag tänker på Garpenberg, Chicagokvällar, Alanya. 
Ja, jag tänker helt enkelt på oss!

You rock my World, you know you do!  


baraemma,.

Ja, jag skulle som sagt lägga upp en berättelse om Alanya, men det har inte blivit så mycket av med det. Jag tänkte att jag skulle vänta tills att jag har fått alla bilder så att det blir en mer komplett historia om våran Alanya resa!

Idag ska jag passa på att plugga lite. Tänkte börja direkt faktiskt. Mr T kan dyka upp när som helst sa han, kanske om 10 minuter eller sent i kväll och när han kommer så ska jag helst ha gjort lite av det jag måste göra. Därför måste jag börja på en gång! 
Han och Carina ska sova här i natt för att vi ska iväg på halkbaka tidigt i morgonbitti. Alla säger att halkbanan är jätterolig så jag hoppas på det! Jag vill bara ha allt avklarat och få mitt skitkörkort. Alla hetsar så mycket kring körkortet men jag ser på det som att det är en bonusgrej att ha bara.

Imorgon står även utprovning av studentmössa, fika med Mrs M, städa och träna på listan! När man provar mössan så känns det verkligen som att det är nära studenten! Emma Persson TEV3 2010 kommer det att stå på min i mörkblå text! Ååh vad jag längtar till studenten!

Nej, nu skriker böckerna efter mig,.


Du där uppe, Ler du mot mig igen? Jag tyckte att jag såg ett leende nämligen. :)



Hemma!

Nu är vi hemma från underbara Turkiet! Eller vi kom hem i onsdags men jag har haft fullt upp med andra saker! Det kommer snart en full uppdatering om turkietresan, som är det bästa jag har gjort! Bilder kommer också så klart.

Jag ska fixa min dator idag och då slipper jag sitta vid pappas hela tiden! :)


Alanya!

I natt, efter många dagars väntan, så åker vi till alanya! Klockan 3 i natt åker vi i från Gävlebro mot Sthlm-Arlanda. Jag har precis packat färdigt och vägt väskan. Nu är det JÄVLIGT nära :)

Det ska bli så skönt att komma ifrån Gävle och komma till värmen! Just nu är temperaturen 29 grader där nere,. underbart!



Detta är min nya fina väska, som flyger till Turkiet i natt!


Even if the sky is falling down,.








So baby don’t worry,
you are my only,
You won’t be lonely,
even if the sky is falling down ♥










Helgen!

I fredags så spikade vi upp hyllorna och gjorde färdigt i mitt rum. Mr T kom och hjälpte mig att ställa upp saker på hyllorna och sedan så kollade vi på en film om Micheal Jackson.

Så här blev resultatet (bilderna är ganska dåliga, det ser mycket mysigare ut utan blix!):



Lägg märke till att alla sladdar är borta!


Igår jobbade jag hela dagen, sista dagen! Det kändes väldigt vemodigt men samtidigt ganska skönt. Nu vet man att alla helger framöver kommer att vara "lediga helger".  Mamma kom i alla fall och hämtade mig efter jobbet och så åkte vi och köpte efterrätt till maten och en Ben & Jerrys till mig. Det var tänkt att vi skulle ha en film-kväll. Men båda två somnade redan halv 9 framför filmen. Riktigt skönt att sova en hel natt 12-timmar!

Idag har jag varit och städat, efter mötte jag upp mamma och Miss K på stan och så gick vi runt där en stund. Jag köpte en ny necessär, torrschampo, en behållare och rakhyvlar! Dessutom hittade jag ett par stövlar att ha i vinter! Väldigt fina, visst?

DS_250256_A.tifDS_250256_B.tif

Bilderna är tagna från dinsko.se


Ikväll ska jag, mamma, pappa, lillebror och Mr T åka och äta hos farmor! Mys :)


Skolan!

Just nu sitter jag på en svenskalektion, och eftersom att jag skriver det svenska språket här så tycker jag att det här är ungefär samma sak som att skriva en text. Alltså "busar" jag inte under lektion, jag tränar helt enkelt svenska!

Sista dagen med penicillin idag så nu hoppas jag verkligen att jag inte har en enda bakterie kvar i kroppen, jag ska nämligen inte vara sjuk eller gå på penicillin nere i Turkiet! Nu är det bara 5 dagar kvar, längta!

Jag har fortfarande inget virusskydd på min dator så det är därför jag inte bloggar så himla mycket. Pappa skulle köpa ett nytt omedelbart efter att jag kommer tillbaka från Turkiet.

På tal om pappa så håller han på att fixar om lite i mitt rum, det dyker upp bilder på min fina vägg när allt är klart. Som vanligt jävlas allt så det kan ta ett tag! En konsoll gick sönder i går men vi limmade ihop den, så vi ska göra ett nytt försök idag! Jag har en bild i mitt huvud, och blir det inte som jag vill då byter jag rum!!

Jag har dessutom skaffat ett eget sparkonto, så nu ska det sparas pengar så att jag kan göra någonting riktigt kul när trean är över!

Nu har vi lunch så nu ska jag dra mig härifrån! Bjuder på en bild på brudarna innan :)










Dessa är tagna på skolavslutningen i 2:an :)


Lilla jag,.

Idag har jag ÅTERIGEN en dag där jag är less på allt och alla. Vill bara kommer ifrån Gävle ett tag, alla känner alla och det snackas så fruktansvärt mycket här. Jag är trött på snacket, jag vill bara vara. Tänk om man kunde göra sig själv osynlig? Alltså inte bara osynlig utan så pass osynlig så att ingen ens kan tänka på en, bara försvinna från världen ett tag men ändå vara närvarande. Det skulle vara någonting! Om jag fick önska mig två egenskaper som jag verkligen skulle vilja ha så är det den och så skulle jag även vilja ha en på och av knapp för mina känslor. Bara få stänga av alla känslor man har och glömma bort dom, sen om man vill ha tillbaka dom så kan man få det. På så sätt så skulle man aldrig kunna vara ledsen.



Jag fattar inte varför jag inte kan,.
Det verkar ju vara så lätt för alla andra.
Alla andra går vidare, men jag står kvar.
Och jag saknar och jag längtar och jag vill spola tillbaka.
Eller spola framåt, bara bort från nu.
Bort från alls som finns just nu, jag vill se in i framtiden..
För att jag orkar inte ha det så här, jag orkar inte idag.
Men om i morgon aldrig kommer, då har jag levt idag. 
Och jag har överlevt,.,. 


RSS 2.0